Treadstone: Seriál ze světa Bournea v nové ukázce slibuje akci na filmové úrovni

Treadstone: Seriál ze světa Bournea v nové ukázce slibuje akci na filmové úrovni | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
Podle herce Briana J. Smitha (Sense8) Treadstone posouvá televizní akci na nový level. Video ze zákulisí je rozhodně lepší než první trailer. 

Seriál Treadstone ze světa Jasona Bournea od tvůrce Hrdinů - Tima Kringa, se nedávno představil v prvním traileru. Ten mnoho nadšení nevzbudil a seriál v něm působil trochu levně. Tvůrci ovšem přišli se sebejistým videm o natáčení seriálu, které je mnohem lepší.

Herci včele s Tracym Ifeachorem, Han Hyo Joo a Jeremym Irvinem si chválí výbornou filmovou akci a propracované kaskadérské kousky. Skoky mezi budovami, lezení po laně ve výšce a další výstupy vidíme přímo v ukázce. Akční scény vypadají mnohem lépe, jsme svědky několika delších sekvencí, které jsou opravdu plynulé, čekají nás automobilové honičky i exotické lokace jako jsou Paříž, Tchaj-wan, Indie nebo Afrika. V jedné scéně z traileru dokonce skáče kameraman za kaskadérem. Že by nás čekala variace na ikonický proskok oknem z Bourneova ultimáta? Podle herce je Briana J. Smitha (Sense8) Treadstone posouvá televizní akci na nový level.

V dalších rolích: Omar Metwally, Gabrielle Scharnitzky, Emilia Schüle, Michelle Forbes a Michael Gaston. Premiéra je naplánována na 15. 10. 2019. V galerii naleznete nové fotografie.

Proskok oknem z Bourneova ultimáta:

 

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu