Mindhunter: David Fincher by rád natočil pět sezon

Mindhunter: David Fincher by rád natočil pět sezon | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 28 obrázků
Seriál zatím nebyl obnoven ani pro třetí řadu, ale jeho tvůrce má plány na pět sérií.

Působivý seriál Mindhunter streamovací služby Netflix je zajímavou sondou do myslí sériových vrahů. A s ohledem na to, že produkuje (a do značné míry režíruje) David Fincher jde o intenzivní a atmosferickou podívanou.

Recenzentům se líbí, vychvalují si obě řady, nicméně s ohledem na to, že Netflix nezveřeňuje sledovanost svých projektů, není jasné, jaký je zájem ze strany diváků. 

Zatím se tak neví, zda bude třetí řada, ale pokud jde o Finchera, ten by se nebránil tomu, aby jich měl seriál klidně pět. Prozradil to Holt McCallany, který hraje agenta FBI Billa Tenche. Ten se podělil o informaci, že mu David Fincher během schůzky řekl následující:

"Poslouchej, jsi připraven natočit pět řad? Protože i když to zkurvím, tak jich bude pět a já nemám v plánu to zkurvit.' Takže bych si rád myslel, že budeme pokračovat tak dlouho, dokud bude mít David zájem vyprávět svůj příběh."

Pokud seriál znáte, tak víte, že se zaměřuje na skutečné sériové vrahy a těch bohužel není malé množství, takže materiálu mají tvůrci dost a dost. Teď tedy záleží hlavně na Netflixu, zda dá dalším řadám zelenou, protože kladné recenze jsou hezká věc, ale rozhoduje popularita mezi diváky.

Nicméně by byla škoda, pokud by seriál skončil už nyní, protože je tu několik neblaze proslulých zabijáků, kterým by nebylo špatné se věnovat. Například Ted Bundy. Právě on by mohl být k vidění v případných dalších řadách. Věří v to bývalý speciální agent John Douglas, který pro FBI zpracovával psychologické profily a právě jeho život inspiroval seriál Mindhunter:

"Je tu toho mnohem víc, čemu by se mohli věnovat. Dobrou volbou by byl případ Hansen z Aljašky. Robert Hansen. Byl to člověk, který pronásledoval ženy, létal s nimi ve svém letadle do divočiny a poté je svlékl a lovil jako divoká zvířata. To by byla velká věc. A Green River taktéž. Na BTK (Dennis Rader, vrah, který zabil deset lidí v Kansasu, pozn. redakce) pracují v aktuální chvíli. Ale nevím, jestli přijdou s nějakým výsledkem... Jsou tu další případy a některé nejsou příliš známé, ale jsou zajímavé. My jsme se podíleli na případu Johna Gacyho, já a můj partner. A samozřejmě máte Teda Bundyho. Byl tu jiný agent z mé jednotky, kterého jsem poslal za Tedem Bundym, aby s ním strávil nějaký čas. To by bylo také velké."

Tvůrci mají na výběr z velkého množství případů a některé by jistě stály za zfilmování. Tak doufejme, že Mindhunter bude pokračovat.

Zdroj: THR, Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu