Stranger Things pomáhají Netflixu nabírat nové zákazníky

Stranger Things pomáhají Netflixu nabírat nové zákazníky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 29 obrázků
Netflixu ve třetím čtvrtletí letošního roku hodně pomohla populární podívaná Stranger Things.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Kdysi Netflix platil za neohroženého "krále" streamovacíh služeb, ale jak se dalo čekat, postupem času se mu začala objevovat konkurence. Spousta firem chtěla mít vlastní streamovací službu, což vedlo k tomu, že začaly stahovat obsah původně nabízený právě skrze Netflix, aby ho mohly nabízet na svých platformách. 

Netflix ale zřejmě něco takového předvídal a poměrně brzy se začal soustředit na svou vlastní tvorbu a nutno říct, že to byl očividně dobrý krok. Seriály jako Domek z karet nebo Orange is the New Black se těšily velké oblibě a dá se tušit, že k Netflixu "přitáhly" slušné množství uživatelů. 

A nepřekvapivě to zvládla i veleúspěšná podívaná Stranger Things, která v červenci nabídla třetí řadu. A právě tahle pocta sci-fi a hororům z osmdesátých a devadesátých let ve třetím čtvrtletí tohoto roku Netflixu hodně pomohla. 

Analytická společnost Sensor Tower přišla s informací, že ve třetím čtvrtletí došlo k výraznému nárustu počtu stažení aplikace Netflixu. Pokud se bavíme o USA, tak ve srovnání se stejným obdobím v minulém roce došlo k nárůstu počtu stažení o 6 % a o 13 % ve srovnání s druhým čtvrtletím roku 2019 a v případě mezinárodních uživatelů jde o nárůst o 21 % ve srovnání se stejným obdobím minulého roku a o 34 % ve srovnání s druhým čtvrtletím roku 2019.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu