Šílenci z Manhattanu hledají nový domov

Šílenci z Manhattanu hledají nový domov | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Streamovací služby se perou o práva na jeden z nejlépe hodnocených seriálů posledních dvaceti let.

Momentálně je všech sedm sezón seriálu Mad Men (Šílenci z Manhattanu) dostupných na Netflixu. Práva na jeden z nejoceňovanějších dramatických seriálů všech dob Netflixu vyprší v příštím roce a tak se momentálně diskutuje o tom, kde si v roce 2020 budou moci diváci tento dobový seriál přehrát. O šílených částkách, které jsou streamovací služby schopny utratit za nestárnoucí komediální hity (Přátelé, Kancl, Teorie velkého třesku a Dva a půl chlapa) jsme vás již dříve informovali. Je ovšem otázkou jaký má tento kritiky vyzdvihovaný seriál, který skončil před čtyřmi lety, divácký potenciál.

Doctor Who: Všechny díly budou exkluzivně dostupné na HBO Max
 

Celosvětová práva se vrátí příští rok studiu Lionsgate, se kterým Netflix uzavřel smlouvu v roce 2011. Tehdy zaplatil streamovací gigant studiu Lionsgate v průměru jeden milion dolarů za epizodu. Avšak od té doby se konkurence streamovacích služeb změnila k nepoznání a dá se předpokládat, že o práva na Šílence z Manhattanu bude mít zájem Warner Bros. se svou očekávanou službou HBO Max, Apple TV+ anebo NBCUniversal se svou službou Peacock.

Kromě výše zmíněných streamovacích služeb by mohl seriál skončit i u stanice Starz, jelikož ji vlastní studio Lionsgate. O uvolnění práv na seriál Mad Men se začalo mluvit nejspíš především kvůli tomu, aby Lionsgate zjistilo, jaký má tento seriál potenciál a kolik budou jednotlivé streamovací služby ochotny za práva zaplatit. O dalších informacích vás budeme průběžně informovat.

V galerii si můžete prohlédnout řadu fotografií ze seriálu ve vysokém rozlišení.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu