The Expanse: Z Newyorského Comic-Conu dorazil nový trailer na čtvrtou řadu

The Expanse: Z Newyorského Comic-Conu dorazil nový trailer na čtvrtou řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
V historickém projevu mluvil John F. Kennedy o vyslání člověka na Měsíc. Nová upoutávka na novou sezónu The Expanse nás bere ještě mnohem dál.

Na newyorském Comic-Conu se fanoušci dočkali kromě premiéry prvního dílu čtvrté řady The Expanse také nového traileru, který se objevil online. Ten doprovází projev amerického prezidenta Johna F. Kennedyho o vyslání člověka na Měsíc. Hrdinové se ale v nové sezóně podívají mimo naši sluneční soustavu. Nová upoutávka nám nabízí nové záběry z planety Ilus, dojde ale i na vesmírné bitvy a hlavně na návrat detektiva Millera, jehož si znovu zahrál Thomas Jane.

The Expanse se chystá na Comic-Con. Kolik bude mít 4. řada epizod?
 

Přidáváme synopsi čtvrté řady: Čtvrtá sezóna The Expanse začíná novou kapitolu posádky vesmírné lodi Rosinante, kterou vyšle SN na misi, aby prozkoumala nové světy za mimozemskou kruhovou branou. Lidstvu je nově umožněn přístup k tisícům planet podobných Zemi, ale vidina v jejich honbě zesiluje napětí mezi Zemí, Marsem a Pásem asteroidů. Ilus je první z těchto planet, jež je bohatá na přírodní zdroje, ale je také pozůstatkem dávno mrtvé mimozemské civilizace. Zatímco vedoucí zástupci Země, Marsu a Pásu Ilus kolonizují a čerpají přírodní zdroje, vesmírní průzkumníci nerozumí tomuto novému světu a nevědí o větších nebezpečích, jež na ně čeká.

The Expanse je sci-fi seriál vycházející ze stejnojmenné knižní série. Příběh se odehrává dvě stě let v budoucnosti, kdy lidstvo osídlilo celou sluneční soustavu, ale ke hvězdám stále nedosáhlo. Mezi Zemí, Marsem a koloniemi Pásu asteroidů nepanují příliš dobré vztahy. Hlavním hrdinou je James Holden, jenž je se svou posádkou pokaždé vtažen do velmi vážných situací, kde se často vyskytuje protomolekula - mimozemská látka, která může mít následky na lidských životech. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu