Helstrom: Známe obsazení temného seriálu od Marvelu

Helstrom: Známe obsazení temného seriálu od Marvelu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Temný komiksový seriál od Hulu představuje herecké obsazení. 

Nedávno jsme vás informovali o oznámení produkce seriálu Helstrom, který je inspirován stejnojmennou komiksovou sérií od Marvelu. Helstrom by měl být součástí skupiny projektů známých jako Adventures of Fear, které budou na poměry Marvelu nečekaně temné a hororové. K nim se měl řadit i seriálový Ghost Rider, jehož se ovšem nakonec nedočkáme. Seriál Helstrom vzniká na streamovací službě Hulu, kde má domov i další marvelovský seriál, Runaways.

Helstrom: Ghost Rider nedorazí, ale tenhle hororový Marvel seriál posiluje
 

Hlavními hrdiny seriálu Helstrom budou sourozenci a potomci sériového vraha Daimon a Ana Helstromovi, známí také jako Helstrom a Satana. Sužováni svým původem, se rozhodnou lovit ty nejnebezpečnější a nejhorší lidské existence. Zatímco v jejich rodině vrcholí napětí. Hlavních rolí se ujmou Tom Austen (Grantchester, The Royals) a Sydney Lemmon (Boj o moc, Velvet Buzzsaw). Obsazení dále doplní: Elizabeth Marvel (Ve jménu vlasti) jako postava Victoria Helstrom, Ariana Guerra (Raising Dion) si zahraje Gabriellu Rosettu, Robert Wisdom (Hráči) ztvární postavu Caretaker, June Carryl (Mindhunter) jako doktorka Louise Hastings, a Alain Uy (The Passage) si zahraje Chrise Yena.

K obsazení se vyjádřil výkonný producent Paul Zbyszewski následovně: „Jsme velmi šťastní, že se nám povedlo dát dohromady takové talentované herecké obsazení. Od začátku jsme věděli, že budeme potřebovat skupinu multitalentovaných herců, kteří budou schopni zahrát všechny atributy potřebné k našemu komiksovému seriálu. Takové herce, kteří jsou schopni ladně přecházet z thrilleru do komedie i akčního žánru. Bude vážně zábavné sledovat, jak se s tím vším vypořádají.

Hlavní postava Daimona Helstroma je popisována jako profesor etiky, který si přivydělává jako exorcista. Daimon nemá žádné iluze o záchraně světa, se kterým mu dochází trpělivost. Pouze doufá, že může pomoci několika svým nejbližším. V jeho boji pro skrytému světu, je odhodlán vyhnat všechny vyvstalé démony a neskončí, dokud všechny z našeho světa nevymítí. Jeho sestra Ana naproti tomu vede úspěšnou aukční síň a loví všechny ty, kteří ubližují druhým. V dětství byla traumatizována svým otcem a chce zbavit svět všech lidí, kteří jsou jako on.  

První sezóna bude mít 10 epizod. Premiéra zatím stanovena nebyla, ovšem počítá se s uvedením během druhé poloviny příštího roku.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu