Carnival Row: V Česku natáčená fantasy série výrazně mění tvůrčí tým

Carnival Row: V Česku natáčená fantasy série výrazně mění tvůrčí tým | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 6 obrázků
Seriál má nový dohled a autor původního scénáře končí. Bude se opět natáčet v Praze?

Carnival Row, fantasy seriál od Amazonu, zaznamenala velké změny v tvůrčím týmu. Na pozici showrunnera a výkonného producenta skončil Marc Guggenheim, který se bude na seriál dále podílet jen jako konzultant. Guggenheimův odchod je odůvodněný jeho nabitým programem - tvůrce se nyní musí soustředit na přípravu velkého crossoveru z „Arrowverse“ Crisis of Infinite Earths. O situaci informoval exkluzivně server Deadline.

Recenze: Carnival Row - Amazon chce nabídnout další Hru o trůny, úplně mu to nevychází
 

Na Guggenheimovo místo byl dosazen Erik Oleson, který scenáristicky pracoval na Arrowovi nebo na třetí sérii Daredevila. Oleson tedy přebírá přípravy druhé řady Carnival Row a v případě úspěchu by pokračoval i u, zatím načrtnuté, třetí a čtvrté série.

Projekt dále opouští autor námětu Travis Beacham, jehož filmový scénář s názvem The Killing on Carnival Row byl v roce 2005 zařazen na tzv. Black List, tedy anuální seznam nejzajímavějších nerealizovaných scénářů. Právě na základě tohoto scénáře byl seriál nakonec vystavěn. Beacham spolupráci na projektu ukončil kvůli produkčním neshodám.

Pokud jde o samotné natáčení druhé řady, to už běží a opět se odehrává v Praze, která poskytla zázemí i pro první sérii. Castingová společnost Extrafilms pilně shání komparzisty, kteří by pracovali na dvou velkých amerických projektech, z nichž jeden je právě Carnival Row a ten druhý je zatím oficiálně podléhá utajení. Nejpravděpodobněji se ale jedná o velkolepou fantasy Kolo času, též z produkce Amazonu, jejíž natáčení v Česku bylo odhaleno již dříve.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu