Kolo času, velkolepý fantasy nástupce Hry o trůny, se za pár dní začne natáčet v Česku

Kolo času, velkolepý fantasy nástupce Hry o trůny, se za pár dní začne natáčet v Česku | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit další 4 obrázky
Po Carnival Row se bude v Praze natáčet další fantasy seriál. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Vypadá to, že by se mělo točit v ateliérech na Barrandově. Pro zajímavost se dole v galerii můžete podívat na fotky kulis, které už čeští řemeslníci v minulosti pro zahraniční produkce v ateliérech a okolí postavili.

O připravovaném natáčení v Česku svědčí i aktivita castingové společnosti Extrafilms, která se podílela i na castingu a hledání komparzu ke Carnival Row. Nyní se na jejich facebookových stránkách objevují informace o takzvaném projektu „W“. Společnost stále nepotvrdila, zda se jedná přímo o Kolo času, ale vzhledem k tomu, že k jednomu z příspěvků přidala logo Amazon Prime, vzhledem k tomu, že Kolo času je v originále Wheel of Time, vzhledem k tomu, že termíny odpovídají zahraničním informacím a vzhledem k tomu, že se nedávno hledal herec (dublér), který je nápadně podobný jednomu z představitelů hlavních rolí, je to více než pravděpodobné. V daném příspěvku je také uvedeno, že zatím probíhají kostýmové zkoušky a že natáčet by se mělo začít již v pondělí 16. září.

K hereckému ansámblu se nyní přidal i Daniel Henney. Ztvární roli al'Lana Mandragorana. O jeho akvizici informovala oficiální stránka projektu na Twitteru

 

Kolo času je chystaný fantasy seriál z produkce Amazonu, který bude konkurovat Pánu prstenů a chce navázat na úspěch Hra o trůny. Projekt produkuje a píše Rafe Judkins a hlavní role se ujme Rosamunde Pike. Mezi další členy obsazení patří Daniel Henney, Madeline Madden, Marcus Rutherford, Barney Harris, Zoe Robins a Josha Stradowski. Příběh se odehrává ve světe, kde existuje magie, ale pouze hrstka vyvolených žen jí vládne. Hlavní hrdinkou je Moiraine, členka mocné organizace žen s názvem Aes Sedai, která přijede do města Two Rivers, odkud se vydá na epickou a nebezpečnou výpravu po boku dalších pěti žen a mužů. Jeden z členů výpravy je prorokován jako Drak znovuzrozený, který buďto svět zahrání nebo zničí.  Natáčet se bude v Praze a v dalších vybraných lokacích v Česku. Projekt zatím nemá datum premiéry a nachází se ve fázi příprav.

Zdroje: The Daily Trolloc, Tor

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu