Silicon Valley: Trailer na poslední řadu slibuje rozloučení plné skvěle absurdního humoru

Silicon Valley: Trailer na poslední řadu slibuje rozloučení plné skvěle absurdního humoru | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Finální série startuje na konci října.

Sitcom stanice HBO není pro všechny. Má specifický humor, který osloví hlavně a především ty, kteří se pohybují v branži IT nebo této oblasti rozumí. Ale pokud patříte mezi ty, kteří mají alespoň průměrné znalosti IT, pak je pro vás Silicon Valley neprostou nezbytností. 

Silicon Valley 6: První trailer připomíná jeden z nejvtipnějších seriálů dneška
 

Bez ohledu na to, že je humor často hnán do extrému a je takzvaně "over the top", jádro většiny gagů má reálné základy. Bohužel se ukázalo (což nebylo velkým překvapením), že první řady byly úspěšné hlavně proto, že je "táhla" Hra o trůny

Ale poté, co Silicon Valley přestalo běžet po Hře o trůny sledovanost výrazně klesla a ukázalo se, že je seriál opravdu hlavně pro fajnšmerky, kterých není zrovna mnoho. A brzy přišlo oznámení, kterého se milovníci Silicon Valley děsili, seriál skončí. Na konci října, konkrétně 27.10. bude mít premiéru závěrečná šestá řada, která bude obsahovat jen sedm epizod, což je nejméně ze všech řad. 

Nezbývalo tak, než doufat, že tvůrci nabídnout rozloučení, které nám nezachá hořkou pachuť v ústech. Dost se dá odhadnout z nového traileru, který je nám aktuálně nabízen.

Zdá se, že tvůrci šlápnou na plyn, trailer nabízí jeden povedený gag za druhým, připravena je i špetka dramatu, kterého ale není přehnané množství a rozhodně to nepůsobí pateticky, nechybí rýpání do aktuálních témat jako jsou technologické společnosti vs různé politické komise, prostě směsice různých aspektů, která fungovala v minulosti a zdá se, že zabere i nyní. Tvůrci to, co mají fandové rádi znásobili, aby nabídli rozloučení, které bude stát za to.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu