Jeho temné esence a další chystané seriály HBO se představují v novém traileru

Jeho temné esence a další chystané seriály HBO se představují v novém traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 65 obrázků
Rok 2020 bude na HBO ve znamení Nového papeže, vesmírné komedie Avenue 5 či třetí řady Westworldu.

Stanice HBO opět poutá výživným trailerem na seriálové tituly nadcházející podzimní sezóny a rovněž příštího roku. HBO tyto souhrnné upoutávky zkrátka umí a ani ta nejnovější není výjimkou. Skvělý hudební podkres, ladné zkombinování nesourodých seriálů a dosud neviděné záběry z nespočtu chystaných titulů.

Co chystá HBO po Hře o trůny?
 

Co se týče seriálů, kterých se dočkáme ještě do konce letošního roku, tak ukázka obsahuje nové záběry z fantasy novinky Jeho temné esence (His Dark Materials) s Jamesem McAvoyem a Dafne Keen, který je novou adaptací knižní série, již nepříliš úspěšně zpracovával už celovečerní snímek Zlatý kompas. Pak je tu minisérie o Kateřině velikéHelen Mirren v hlavní roli či očekávaní Watchmeni od tvůrce Ztracených a Pozůstalých, Damona Lindelofa.

Kromě třetí sezóny Westworldu, která se bude od předešlých řad velmi odlišovat, chystá HBO pro rok 2020 několik dalších originálních seriálů. V ukázce si můžete všimnout vůbec prvního záběru ze sci-fi komedie Avenue 5, ve které hlavní roli ztvárnil fousatý Hugh Laurie. Dále seriál navazující na Mladého papeže s názvem The New Pope (Nový papež), kde se vedle Juda Lawa představí John Malkovich. Adaptaci Stephena Kinga The OutsiderBenem Mendelsohnem. Titul I Know This Much Is True, který bude sledovat paralelní život identických dvojčat v podání Marka Ruffala, anebo adaptaci románu You Should Have Known od Jeana Hanffa Korelitze s názvem The Undoing v havní roli s Nicole Kidman a Hugh Grantem.

HBO si toho pro své diváky nachystalo opravdu hodně a je vidět, že ani bez Hry o trůny a Sedmilhářek nebude na televizním poli skomírat. Kromě zmiňovaných seriálů, ukázka obsahuje i záběry z desáté řady Larry, kroť se (Curb Your Enthusiasm), páté řady Hráčů (Ballers), nové komedie A Black Lady Sketch Show, finální třetí řady The Deuce: Špína Manhattanu, druhé sezóny Boje o moc (Succession), šesté série Silicon Valley, dramatu Naši kluci (Our Boys), komediální Mrs. Fletcher, satirické novinky Ve jménu pána (The Righteous Gemstones), záběr ze třetí řady hororově laděného Pokoje 104 a další.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Zlatý kompas

07.12.2007 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu