Marvel opouští jeho dosavadní šéf televizní tvorby, končí jedna éra

Marvel opouští jeho dosavadní šéf televizní tvorby, končí jedna éra | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Dosavadní podoba Marvel Television chřadne, po převzetí kreativního vedení Kevinem Feigem končí i dosavadní šéf.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Holým faktem je, že v době, kdy televize vládne Hollywoodu a postupně odvádí diváky z kin, se Marvel TV nikdy nepodařilo vytvořit skutečný fenomén, který by se mohl řadit vedle prominentních seriálům jako jsou Hra o trůny, Stranger Things nebo The Walking Dead. Nejblíž tomu měli asi seriálu z Netflixu (Daredevil a spol.), které byly ostřejší, vzájemně provázané a slibovaly přinést jakousi televizní verzi světa Avengers, kde by se hrdinové taktéž různě potkávali a spojovali se do týmových minisérií. Jen část seriálů od Netflixu ale dokázala uspět a jakmile Disney začal chystat vlastní streamovací službu, začaly Marvel seriály na Netflixu vyklízet pole a bylo po velkých plánech.

Ke konci Loebovy éry už zůstalo z kdysi velkého rozmachu Marvel TV jen torzo. Netflix projekty jsou mrtvé, Agenti SHILEDu skončí příští rok, Runaways a Cloak and Dagger dost možná ještě letos. Do budoucna má Marvel Television naplánovaný jediný hraný projekt – seriál Helstrom, který dost možná i zapáleným komiksovým fandům mnoho neříká. Veškerá pozornost se navíc stejně v tuhle chvíli soustředí na seriály Marvel Studios pro placenou službu Disney+, ve kterých budou vystupovat filmové postavy a budou mít k dispozici filmové rozpočty.

Je tak docela dobře možné, že do budoucna zůstane skutečně „televizní“ tvorba Marvelu zaměřená výhradně na animované projekty, kterých má studio naplánovanou docela slušnou řádku a nevypadají vůbec špatně. Stanice ABC sice tvrdí, že chce i nadále něco od Marvelu vysílat a je tu už zmiňovaný Helstrom, ale kdo ví, jak tyhle záměry nakonec dopadnou a zda je Kevin Feige bude brát nějak v potaz v rámci svých širších plánů, nebo to budou podobně přehlížení levobočci, jako všechny dosud přehlížené Marvel seriály.

Tak či tak končí v seriálovém světě Marvelu jedna éra a Jeph Loeb se s komiksovými diváky rozloučí.

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu