Riverdale 4: Víme, kdo si zahraje seriálového bratra Luka Perryho

Riverdale 4: Víme, kdo si zahraje seriálového bratra Luka Perryho | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Ve čtvrté sezóně Riverdale se objeví bratr zesnulého Freda Andrewse.

Ve čtvrté řadě Riverdale se představí herec Ryan Robbins jako mladší bratr Freda Andrewse, kterého od první série hrál Luke Perry. Seriál se se smrtí Luka Perryho vypořádal až před několika týdny v prvním díle čtvrté série. Jakým způsobem se tvůrci s oblíbeným charakterem rozloučili nebudeme prozrazovat, ale musíme říct, že první díl čtvrté série se řadí mezi ty nejlepší epizody Riverdale a tvůrci dokázali velmi dojemným a taktním způsobem uctít památku herce, jenž se zaryl do povědomí diváků rolí Dylana v Beverly Hills 90210.

Katy Keene: Spin-off Riverdale vyfasoval první trailer
 

Fredův mladší bratr Frank je popisován jako bývalá školní fotbalová hvězda, jehož cholerická nálada a zlozvyky ho často dostávají do potíží. Od narození žil ve stínu svého milovaného staršího bratra. V důsledku hledání své vlastní identity narukoval do armády. Po několika letech v armádě se deprimovaný a sužován svými démony vrací domů. Z jakého důvodu se Frank vrátí do Riverdale není zřejmé, stejně tak proč nebyl na Fredově pohřbu. Ryan Robbins si naposledy zahrál hlavní roli v dramatickém seriálu Pure, dále je znám pro své seriálové role ve Hvězdné bráně: Atlantida, Falling Skies či Arrow.

Ryan Robbins se jako Frank Andrews poprvé objeví v deváté epizodě čtvrté série. Níže se můžete podívat na promo video k nadcházející čtvrté epizodě čtvrté řady s názvem Halloween, která si odbyde premiéru příští týden 30. 10.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu