Watchmen: Trailer láká na zbytek sezony novopečeného hitu

Watchmen: Trailer láká na zbytek sezony novopečeného hitu | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 3 obrázky
Watchmeni jsou nejsledovanější novinkou HBO od roku 2016. Přečtěte si dokumenty, ktré dále rozšiřují svět seriálu.

Seriál Watchmen se minulý víkend představil spolu s první epizodou a dopadlo to na výbornou. Seriál si odnesl skvělé kritiky (i když kolega Lee byl lehce vlažnější) a byl o něj divácký zájem. Premiéru si jen ve Spojených státech pustilo 1,5 milionu diváků, což z Watchmenů dělá nejsledovanější seriálovou novinku HBO od roku 2016, kdy měl premiéru Westworld. Pokud po prvním díle stále ještě váháte, zda se do zbytku seriálu pustit, anebo naopak už teď hoříte zvědavostí, můžete si níže pustit trailer na zbytek úvodní řady, který je přinejmenším stejně chytlavý, jako byla úvodní epizoda.

A kdybyste potom pořád ještě neměli dost, můžete se podívat také na několik doplňujících textových dokumentů, kterými autoři premiéru seriálu doplnili. Nemají sloužit k nějakému „vyluštění hádanky“, tajemství nejsou pro autory prioritou, ale skvěle dokreslují komplexní svět, který pro nás tým Damona Lindelofa buduje:

Dole v galerii na vás čeká několik fotek z druhé epizody.

Scenárista Promethea a seriál Ztraceni Damon Lindelof přináší pohled do alternativní historie, kde jsou maskovaní mstitelé postavení mimo zákon. Nová dramatická série čerpá z nostalgie přelomového původního komiksu stejného jména a při tom se pokouší přinést něco vlastního. V hlavních rolích hrají Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens, Andrew Howard, Jeremy Irons, Tom Mison, Yahya Abdul-Mateen II, Sara Vickers a další. Datum premiéry je stanovené na 20.10.

Zdroje: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu