The Gilded Age: Tvůrce Panství Downton chystá nový historický seriál

The Gilded Age: Tvůrce Panství Downton chystá nový historický seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Dočkáme se nové nálože lidských dramat ve vyšších vrstvách společnosti. Tentokrát ale po období po občanské válce v USA. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Známe obsazení nástupce Panství Downton. Seriál s názvem The Gilded Age povede producent Julian Fellowes, který stojí právě za oblíbeným seriálem z prostředí britské aristokracie. Hlavními tvářemi nového projektu jsou Christine Baranski (Mamma Mia!, Dobrý boj), Cynthia Nixon (Sex ve městě, Ve znamení raka), Amanda Peet (2012, Gulliverovy cesty) a Morgan Spector (Lovci zločinců, Ve jménu vlasti). Seriál bude mít v první sérii deset epizod, datum premiéry ještě neznáme.

Marlene Dietrich znovu ožije v chystaném seriálu, aneb co chystá Ryan Murphy
 

The Gilded Age, u nás takzvaný „pozlacený věk“, byl historickým obdobím Spojených států amerických, zhruba od 70. let 19. století do začátku 20. století. Byla to pro zemi doba ekonomické prosperity a hospodářského rozmachu. Zvýšila se životní úroveň společnosti, přišel fenomén volného času, kdy se rozšiřovaly volnočasové aktivity, především u vyšších vrstev. Politici museli čelit novým výzvám, jako byly například nový příliv imigrantů nebo sílící emancipační hnutí. Právě tato doba poskytne pozadí pro nový seriál, jehož příběh začne v roce 1882. Hlavní hrdnou je mladá Marian Brook, dcera po zesnulém jižanském generálovi, která se přestěhuje ke svým tetám do New Yorku. Marian, doprovázená přítelkyní Peggy Scott, Afroameričankou převlečenou za služku, se dostává do víru společenského života jejích bohatých sousedů, vedených prohnaným železničním magnátem a jeho ambiciózní ženou. Bude se Marian řídit danými pravidly vyšší společnosti, nebo si najde vlastní cestu novým světem, který zcela mění tvář moderní doby?

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu