Warner za půl miliardy koupil South Park a odhalil vlastnosti streamovací služby HBO Max

Warner za půl miliardy koupil South Park a odhalil vlastnosti streamovací služby HBO Max | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Streamovací služba HBO Max nabídne kromě titulů z dílny Warner Bros. a HBO i několik dalších populárních sérií.

Zatímco se streamovací služby Apple TV+ a Disney+ představí v průběhu listopadu, tak streamovací služba HBO Max, opírající se o širokou knihovnu titulů od Warner Bros. a stanice HBO, přijde až ve druhém čtvrtletí příštího roku. Společnost Warner Media nepřekvapivě vnímá jako své největší konkurenty právě rodinné Disney+ a samorost Netflix, ovšem i přesto, že bude HBO Max uvedeno až příští rok, tak má několik trumfů v rukávu, které by potenciální předplatitele měly nalákat.

Doctor Who: Všechny díly budou exkluzivně dostupné na HBO Max
 

I přes širokou nabídku filmů, které budou na HBO Max okamžitě dostupné díky dlouholeté historii studia Warner Bros., a všech seriálů z produkce HBO, se Warnerům podařilo vyjednat smlouvu i na další populární tituly. HBO Max získalo exkluzivní práva na streamování všech řad Ricka a Mortyho, na které měla dosud práva streamovací služba Hulu, a dosavadních dvacet tři sérií na stále populární Městečko South Park. A to nebyla jednoduchá záležitost. Boj o práva byl vášnivý a Warner za práva zaplatil uctivých 500 milionů dolarů.Dále budou na HBO Max od příštího roku exkluzivně dostupné všechny série seriálů Přátelé a Teorie velkého třesku, avšak i seriály z dílny DC Universe, jako např. Swamp Thing, Doom Patrol a chystaný seriál s Green Lanternem.

HBO Max bude spuštěno v květnu 2020 a předplatné bude činit 14,99 dolaru měsíčně. Dále se hovoří o variantě, kdy by bylo HBO Max přístupné s reklamami, ale tato lacinější možnost bude dostupná nejdříve v roce 2021. Na rozdíl od Netflixu nebudou na HBO Max zveřejňovány nové epizody seriálů najednou, ale s týdenními intervaly. Nakonec by prý mělo HBO Max nabízet jednodušší a přirozenější rozhraní “navržené lidmi“, které by mělo být snazší a intuitivnější na používání než to, co předvádí strojový algoritmus na Netflixu.

V květnu bude služba dostupná v USA, na české a slovenské uvedení si počkáme déle.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Michal Švarc | 31.10.2019 19:58
Nebylo by snazší rozšířit HBO GO než vytvářet novou službu?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu