I holky se umí prát, The CW chystá restart seriálu Kung Fu s ženskou hrdinkou

I holky se umí prát, The CW chystá restart seriálu Kung Fu s ženskou hrdinkou | Fandíme seriálům
Warner Bros. Television
Seriál s Davidem Carradinem bude mít novou verzi.

Seriál Kung Fu ze semdesátých let minulého století, ve kterém si hlavní roli zahrál David Carradine, si vybudoval velmi slušnou fanouškovskou základnu. Nepřekvapivě se tak dočkal nejen televizního filmu, ale také dvou spin-offů. 

Arrow: Herec si myslí, že ho měli nechat, aby zavraždil Felicity
 

V roce 1987 byla k vidění pilotní epizoda plánované série Kung Fu: The Next Generation s Brandonem Lee, která se ale nedočkala realizace a v letech 1993 až 1997 pak běžel seriál Kung Fu: Legenda pokračuje, ve kterém se znovu obbjevil David Carradine. I tahle série byla vcelku populární.

Stanice The CW tak dospěla k názoru, že jde o tématiku, která by mohla publikum zajímat a tak začala připravovat reboot. Na starosti ho má tvůrce seriálu z Arrowverse Greg Berlanti a oproti ostatním projektům Kung Fu se dočkáme jedné velké změny, nebude tu hlavní hrdina, ale hrdinka. 

Zápletka se zaměří na zatím nepojmenovanou čínsko-americkou ženu, která zažije během studií na vysoké škole krizi a tak překope svůj život od základu. Vydá se tak do izolovaného kláštera v Číně. Když se vrátí do svého rodného města, zjistí, že je sžíráno korupcí. Dívka se rozhodne, že proti tomu bude bojovat. Situaci ale zkomplikuje to, že jí jde po krku vrah, který zavraždil jejího mistra.

Berlantimu se seriálem vypomůže dvojice Christina M. Kim a Martin Gero, kdy se Christina postará kromě produkce také o scénář. 

Reboot Kung Fu se připravoval pro stanici Fox v minulém roce, ale ta nakonec to nevyšlo. Uvidíme, zda tomu bude na The CW jinak. Zatím ale není známo, kdy bude k dispozici pilotní epizoda, na jejímž základě The CW rozhodne, zda chce celou sérii.

Pro zajímavost si můžete pustit intro k původní sérii.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu