Westworld 3: Nová upoutávka robotického seriálu představuje novou tajuplnou firmu

Westworld 3: Nová upoutávka robotického seriálu představuje novou tajuplnou firmu | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 2 obrázky
Nová společnost ve světě Westworldu vyřeší všechny vaše problémy. Stačí, když jí poskytnete svoje data.

O příští řadě Westworldu víme, že dorazí někdy v první polovině roku 2020. Měla my se částečně odehrávat v novém parku (s tematikou druhé světové války) a částečně ve vnějším světě, kde Dolores uvidí, jak roboti zapadají do běžné společnosti. Obecně bychom se měli dočkat dalšího navazování vztahu mezi roboty a jejich stvořiteli a k tomu by třetí řada neměla tolik stát na luštění hádanek, jako spíš na aktuálním prožitku.

Prozatím ale máme informací jen málo a také nejnovější teaser trailer rozhodně působí jako další střípek hádanky. Už jen proto, že v něm nevystupuje nikdo ze známých postav. Místo toho je celá upoutávka prezentovaná jako reklama na společnost Incite. Ta má i svou vlastní webovou stránku a celkově společnost působí jako další z řady technologických start-upů, které tvrdí, že prostřednictvím datové analýzy změní svět. „Reklama“ je hodně vágní, nicméně společnost tvrdí, že jejich blíže nespecifikovaná služba dokáže řešit jak vaše kariérní nesnáze, tak globální ekologickou krizi.

Zajímavé bude sledovat, jak vlastně tahle upoutávka zapadne do seriálu. Společnost Incite se v předchozích sériích neukázala, stejně jako její šéf Liam Dempsey Sr. (Jefferson Mays). Jeho oči celou dobu jako by zářily, aby při závěrečném pohledu ukázaly vyloženě jakýsi shluk dat. Jde pouze o vizuální element reklamy? Anebo opravdu má Dempsey takové oči? A pokud ano, o co se jedná? Je Dempsey nějaký další druh robota? Nebo má pouze nějak augmentované oči či speciální čočky? Ukáže se, že o stvoření umělého života ve světě Westworldu usilují i další společnosti vedle Delosu? To jsou otázky, na které zatím nemáme odpovědi, každopádně je příjemné, že se seriál svým fanouškům nenápadně připomíná, aniž by v trailerech celou další řadu vyspoileroval.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu