Vánoce na České televizi

Vánoce na České televizi | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 32 obrázků
Představujeme vánoční, silvestrovský a novoroční program na ČT.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Ze starších pohádek nabídne ČT oba díly Anděla Páně, Lásku rohatou, Peklo s princeznou či novější tituly jako Nejlepší přítel či nevydařeného Kouzelníka Žita. Dále se můžete těšit na loňskou kriminální komedii Ten, kdo tě miloval, Snowboarďáky a co by to bylo za Vánoce bez Pelíšků a Lásky nebeské. I těchto filmů se dočkáme právě na ČT. Z hudby nabídne Česká televize Vánoční galakoncert Lucie Bílé anebo 29. ročník adventních koncertů České televize, které bude vysílat ČT1 každou adventní neděli vpodvečer.

Silvestr na ČT začne Silvestrovskou hodinou dějepisu, což bude hudebně zábavný pořad uváděný Martinem Dejdarem. Následovat budou silvestrovské speciály Zázraků přírody a Všechnopárty a silvestrovský pořad Do roka a do dna, kde postarší celebrity vyprávějí rádoby vtipné historky, vtipy a občas si i zatančí na známé hity. Večer zakončí speciální vydání 168 hodin s Norou Fridrichovou.

Nový rok začne na České televizi pokračováním koprodukční minisérie Marie Terezie, jejíž nové části se na ČT1 objeví 1. 1. a 5. 1. V druhé sérii panovnice zakusí nejen sílu nově nabyté moci, ale hlavně její bolestivé dopady na svůj osobní život a vztah s Františkem Štěpánem. „Tentokrát je příběh hlavně o osamělé ženě, která se snaží dělat politiku mezi samými muži. V tom vidím modernost tohoto příběhu,“ popisuje historickou postavu její nová představitelka Stefanie Reinsperger. Její herecký manžel Vojtěch Kotek ji doplňuje: „Naplno se projeví Františkův talent pro podnikání, podílí se významným způsobem na financování probíhající války. No a samozřejmě že některé věci, které pro to dělá, úplně nesedí konzervativní povaze Marie Terezie, což otevírá možnosti konfliktu a nové zápletky.“

Od ledna začne ČT vysílat i nový pořad Peče celá země, který představí dvanáct amatérských kuchařů, pekařů a cukrářů ze všech koutů České republiky. Jejich rodinné recepty bude průběžně hodnotit dvojice porotců, Josef Maršálek a Mirka van Gils Slavíková. Moderování se ujmou Tereza Bebarová a Václav Kopta.

V galerii si můžete prohlédnout promo fotografie ke všem novým pohádkám nebo k druhé sezóně Marie Terezie.

Zdroj: ČT

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Láska nebeská

07.11.2003 | USA, Velká Británie
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu