Jeho temné esence posilují už tak výrazné obsazení

Jeho temné esence posilují už tak výrazné obsazení | Fandíme seriálům
HBO/BBC
Zobrazit dalších 15 obrázků
Sexy kněz z Potvory se připojil k hereckému ansámblu fantasy série His Dark Materials.

Epická fantasy sága Jeho temné esence (His Dark Materials) založená na knižní sérii od Philipa Pullmana rozšiřuje již tak nabité herecké obsazení. K Dafne Keen, Jamesi McAvoyovi, Ruth Wilson a Lin-Manuelovi Mirandovi se od druhé sezóny připojí stále obsazovanější Andrew Scott. Po jeho výrazné roli Moriartyho v seriálu Sherlock a roli “sexy kněze“ v oceňované komediální Potvoře ho uvidíme i ve vyhlíženém válečném snímku 1917 od režiséra Sama Mendese.

Top 10 seriálových premiér měsíce prosince, které rozvíří televizní vody
 

Andrew Scott si v Jeho temných esencích zahraje průzkumníka Johna Parryho, který se ocitne v alternativní realitě ovládané autoritářskou náboženskou organizací zvanou Magisterium. Postavu Johna jsme v první sérii mohli zahlédnout pouze na fotografiích, John zasáhne do příběhu až ve druhé sezóně, která byla natáčena souběžně s první řadou a měla by si odbýt premiéru v průběhu příštího roku.

Ve čtvrtém díle první série se představil herec Harry Melling, který se zaryl do povědomí diváků rolí Dudleyho Dursleyho, otravného bratrance Harryho Pottera. Třicetiletý Melling si zahrál v Jeho temných esencích postavu Sysselmana, jenž má pod dohledem přístav v městě Trollesund, skrz který Lyra a její společníci museli cestovat při jejich cestě na sever. Ve čtvrté epizodě se poprvé představil i letec Lee Scoresby s tváří Lin-Manuela Mirandy. Níže se můžete podívat na promo video k páté epizodě The Lost Boy, která si odbyde premiéru dnes v noci.

Zdroj: EW 1, 2

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu