Zaklínač: Henry Cavill dehydroval tělo tři dny, aby proměna v Geralta byla dokonalá

Zaklínač: Henry Cavill dehydroval tělo tři dny, aby proměna v Geralta byla dokonalá | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 139 obrázků
Dieta a minimum přijímaných tekutin? Aneb, co vše obnášela proměna v Geralta z Rivie.

První série očekávaného fantasy seriálu Zaklínač (The Witcher) dorazila v pátek se svými všemi osmi epizodami na Netflix. Představitel titulní role, herec Henry Cavill, poté vystoupil coby jeden z hostů v pořadu Grahama Nortona. Tam popsal, co vše pro něj obnášela fyzická proměna do finální podoby seriálového zaklínače Geralta z Rivie.

Vedle držení diety, která u takové role nejspíš zas tak nepřekvapí, musel Cavill kvůli některým scénám omezit příjem tekutin. Přesněji šlo o momenty, kdy bylo odhalené tělo jeho hlavní postavy. A pokud jste seriál zatím neviděli, tak bez vyzrazení děje jen řekneme, že takových okamžiků není vůbec málo.

Jak herec v pořadu dál vysvětlil, minimem tekutin v těle se docílí stažení kůže, která pak „sedí“ těsněji na svalstvu. To vypadá navenek pro kamery lépe. Neznamená to však, že Cavill pár dní před natáčením nepil vůbec nic. „Nejsou to tři dny zcela bez vody. První den si dáte okolo litru a půl.  Druhý den půl litru a třetí už žádnou. Čtvrtý den pak natáčíte,“ řekl herec s tím, že někdy svou scénu o čtvrtém dnu natáčel až později během dne, většinu dne pak také musel strávit bez pití.

Cavill však nepřinášel pouze oběti pro dobře vypadající vypracovanou postavu. Jak jsme již psali před časem, rovněž si sám dělal veškeré kaskadérské kousky. Níže si můžete pustit část jeho vystoupení u Grahama Nortona, kde zrovna vlastní dehydrataci popisuje. Dál pak najdete bohatou galerii fotek. Na Netflixu je k přehrání celá první řada Zaklínače s českým dabingem i titulky.

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu