Zaklínač: Seriál výrazně zvýšil počet hráčů videoherní verze

Zaklínač: Seriál výrazně zvýšil počet hráčů videoherní verze | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Divoký hon zpět na výsluní. Po seriálu si chtějí lidé svět Zaklínače osahat na vlastní pěst. Dočkáme se čtvtého dílu herní série?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Když už je řeč o videoherním Zaklínači, možná už jste zaregistrovali, že třetí díl by nemusel být tím posledním, jak se dlouhou dobu avizovalo. Andzej Sapkowski, který je znám svou nelibostí vůči videoherní sérii, totiž nakonec přeci jen uzavřel novou dohodu s vývojářskou společností CD Project Red, která nyní nadále vlastní práva na hry, komiksy a jiný merch, který s hrami souvisí. Pokud by čtvrtý videoherní Zaklínač skutečně vyšel, jednalo by se o bezesporu velkou hráčskou událost.

A malá perlička nakonec. Jistě jste už slyšeli, že představitel Geralta z Rivie, Henry Cavill, je hráč. Herec nyní v rozhovoru pro GQ magazín prozradil, že videohry mu umožňují uniknout z šíleného života, který žije. Dodal také, že Divoký hon hrál dlouho předtím, než začal Netflix o seriálovém Zaklínači vůbec uvažovat. A hru dohrál hned dvakrát, napotřetí skončil v půlce. Kdo jiný by mohl Geralta hrát, než chlápek, který ho zná, jak své boty.

Na závěr první oficiální gameplay třetího Zaklínače, kterým se CD Project Red pochlubil v roce 2014. Hra o po téměř pěti letech vypadá nádherně. 

Zdroje: Screenrant, GQ

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1
4

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu