Hra o trůny: Jediná herečka, která se může objevit v prequelu, je návratu otevřená

Hra o trůny: Jediná herečka, která se může objevit v prequelu, je návratu otevřená | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 4 obrázky
Pouze u téhle postavy by návrat v chystaném prequelu dával smysl. Měla by herečka zájem?

Carice van Houten si ve Hře o trůny zahrála lady Melisandru, jež byla v seriálu označována též jako Rudá žena nebo Rudá kněžka. Tato tajemná služebnice Pána světla by měla být stará i několik stovek let, je tedy možné, že by se mohla objevit v chystaném prequelovém seriálu House of the Dragon, který bude časově zasazen nějakých 300 let před události Hry o trůny. Herečka se k možnému návratu do role vyjádřila pro server Entertainment Weekly.

House of Dragon: George R.R. Martin odhalil, kdo se podílí na nové Hře o trůny
 

„To by záleželo na příběhu. Uvažovala bych o tom, kdyby příběh nabízel trochu jiný pohled na tuto postavu. Bylo by zajímavé se na ni dívat z jiného úhlu pohledu. Jinak mám pocit, že její příběh je uzavřený přirozeně, což je také dobře.“

Houten by zájem tedy měla, pokud by návrat Melisandry měl smysl. Herečka také zavtipkovala, že by ji tvůrci museli asi digitálně omladit, pokud by měla hrát o tři stovky let mladší verzi své postavy. Ale jaký by mohl být její příběh v seriálu?

Autor knižní předlohy, George R.R. Martin ve svých knihách napsal, že Melisandra byla dětským otrokem, prodaným do Rudého chrámu, kde se učila sloužit Pánu světla. Mohl by nový seriál snad nabídnout pohled na Melisandru v době, kdy byla ještě pouhým člověkem? Snad bychom se také mohli dočkat původu jejího kouzelného náhrdelníku, který své nositelce garantuje mladistvý, krásný vzhled. Rudá kněžka z Ašaje je kapitola,k která se ještě dá psát, a bylo by jistě zajímavé sledovat, jak se z obyčejné otrokyně vypracovala až na mocnou ženu, schopnou přivést mrtvé k životu, co říkáte? Nebo budete raději, když vazeb na původní seriál bude mít ten nový co nejméně?

House of the Dragon připravuje stanice HBO jako prequel k mateřskému seriálu Hra o trůny. Tvorby seriálu se ujal Miguel Sapochnik, který se chopí režie některých epizod, ale společně s Ryanem Condalem napíše i scénář. Jako konzultant a producent se na projektu podílí i autor knižní přelohy George R. R. Martin. První série se dočkáme buď na konci toho roku nebo až v roce 2021.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu