Penny Dreadful: City of Angels - Trailer na spin-off hororového seriálu Penny Dreadful

Penny Dreadful: City of Angels - Trailer na spin-off hororového seriálu Penny Dreadful | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 5 obrázků
Upoutávka na očekávaný seriál vám dá vědět, že Město andělů příliš andělské není.

Britský seriál Penny Dreadful, který běžel na stanici Showtime v letech 2014 až 2016 byl skutečnou lahůdkou, která nabídla výtečné obsazení i intenzivní hororovou atmosféru. Je tak škoda, že seriál skončil po třech řadách (šlo o rozhodnutí tvůrců, důvodem nebyla neuspokojivá sledovanost), nicméně následně byla oznámena potěšující zpráva a to, že se dočkáme spin-offu nazvaného Penny Dreadful: City of Angels

Hned od počátku bylo jasné, že ten bude výrazně jiný. Odehrávat se bude v Los Angeles a to ve čtyřicátých letech minulého století a zaměří se na mexicko-americký folklór, což je bezesporu lákavé téma. A stejně jako mateřská série i spin-off nabídne zajímavé obsazení. Konkrétně jsou to například Daniel Zovatto, Natalie Dormer, Nathan Lane nebo Rory Kinnear, který se objevil v původním seirálu jako Frankensteinovo monstrum, ale v City of Angels bude mít odlišnou roli. Další dobrou zprávou je, že několik epizod bude režírovat Paco Cabezas, který pracoval i na Penny Dreadful.

Je tak jasné, že se je na co těšit a to ukazuje i trailer. V první řadě je nutné upozornit na to, že ti, kteří doufají v potemnělý nádech původního seriálu, budou asi zklamaní, City of Angels je na první pohled prosluněnou podívanou, které chybí chladnost původní série, ale po pár vteřinách je jasné, že se sice spin-off nebude odehrávat hlavně ve stínech, ale to neznamená, že nebude plný mrazivého násilí, hororových prvků a zapamatovatelných postav. 

A je možná dobře, že se tvůrci rozhodli nenabídnout "kopii" Penny Dreadful, která bude stylově podobná, jen se bude odehrávat na jiném místě, ale rozhodli se vydat jiným směrem. Minimálně podle upoutávky se zdá, že to bude fungovat. Jestli ano, to se dozvíme už za pár měsíců, Penny Dreadful: City of Angels má premiéru naplánovánou na 26. 4. 2020.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu