Dispatches From Elsewhere: Kdo chápe, o čem tenhle seriál bude?

Dispatches From Elsewhere: Kdo chápe, o čem tenhle seriál bude? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 42 obrázků
Známou tvář sitcomu Jak jsem poznal vaši matku uvidíme v prapodivné seriálové antologii.

Stanice AMC v nedávné době zveřejnila dvě upoutávky na svoji seriálovou novinku Dispatches From Elsewhere. Bude mít antologickou podobu, desetidílná první série by tak měla mít samostatný a uzavřený příběh. Showrunnerem seriálu je Mark Friedman, který dříve pracoval třeba jako scenárista na sci-fi seriálu Městečko Pines.

Jeho antologická novinka z obou upoutávek působí dost podivně a nejde z nich tak úplně jasně říct, o čem seriál vlastně vůbec bude. Podle oficiální synopse se má děj točit okolo čtyř obyčejných lidí, kteří mají společný pocit toho, že jim v životě něco chybí. Nedokáží však přesně říct, co to je. Spolu se čtveřice setká poté, co narazí na rébus skrývající se za oponou všedního života. Následně začnou přijímat tajuplné výzvy, které jim otevřou oči do světa možností a magie. A právě potrhle znějící děj nemusí být vůbec na škodu, naopak by mohl přinést neokoukané a originální motivy.

Hlavní role ústřední čtveřice hrají Jason Segel (Sex Tape, seriál Jak jsem poznal vaši matku), Sally Field (Forrest Gump, Táta v sukni), André Benjamin (Čtyři bratři, Vzpoura v Seattlu) a Eve Lindsey. Dále v seriálu diváci uvidí třeba Richarda E. Granta (Dracula, Withnail a já).

První epizoda Dispatches from Elsewhere má na AMC premiéru 1. 3., o den později hned bude odvysílaná druhá. Níže si můžete pustit obě zmiňované trailery. V galerii pak najdete plakát a oficiální fotky.

Foto: Jessica Kourkounis/AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu