Narcos: Mexiko: Drogové impérium se rozpadá v novém traileru na 2. řadu

Narcos: Mexiko: Drogové impérium se rozpadá v novém traileru na 2. řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 28 obrázků
Špičková podívaná od Netflixu se vrátí už v únoru.

Původní seriál Narcos těžil především z postavy Pabla Escobara a nebylo málo těch, kteří hlásali, že bez něj prostě značka fungovat nemůže. Ale jak ukázala první řada Narcos: Mexiko, jde to a jde to velmi dobře. Byť je tu určitá provázanost s Narcos, tak Narcos: Mexiko dokáže stát na svých vlastních nohou a to bez větších zaškobrnutí. 

Narcos: Mexico: Gallardo prohlašuje v nové upoutávce, že nikdo není nedotknutelný
 

Můžeme diskutovat o tom, že nový ústřední "hrdina" není tak charismatický a výrazný, což je svým způsobem pravda, ale rozhodně není nezajímavý a kromě toho první řadě hodně pomáhaly svérázné vedlejší postavy a podrobný pohled na zrod dalšího drogového impéria, což bylo strhující a zábavné. 

A podobná slova by se dala použít v případě popisu druhé řady nebo minimálně traileru na ní. Ten dává vědět, že se z původního "prosťáčka" stal nový drogový král, ale jak už víme, udržet si korunu není vůbec snadné. Ne, když po vás pasou bezpečnostní složky a nedá se věřit téměř nikomu. 

Upoutávka ukazuje, že můžeme očekávat nejen svět kýčovitého luxusu, kde je dovoleno vše, ale tako hromadu intrik, soubojů o moc, vzniku nových spojenectví a zániku starých. A kromě toho nechybí ani tygr. 

Pokud jde o oficiální zápletku, tak ta zní:

"Druhá řada Narcos: Mexiko pokračuje v příběhu Miguela Angela Felixe Gallardoa, nyní Kmotra prvního mexického kartelu - kartelu Guadalajara - který se snaží udržet kontrolu nad svým rozrůstajícím se impériem a pokouší se obhájit zrady a oběti, které musel udělat na své cestě stát se El Padrinem (španělský výraz pro Kmotra, pozn. redakce). Vlivem toho, že se objevují spory mezi frakcemi jeho impéria, Felix ztrácí kontrolu nad situací. Mezitím smrt agenta DEA Kikiho Camarena zaviněná kartelem a zkorumpovaní politici způsobili to, že na Mexiko dopadá odveta. Operace jménem Leyenda vedená zarputilým agentem Waltem Breslinem, jehož metody nejsou vždy zrovna ukázkové, cílí na Felixe Gallarda a jeho vrchní pobočníky, což přispívá k nestabilitě a křehkosti kartelu."

Druhá řada Narcos: Mexiko bude na Netflixu k dispozici od 13. 2. 2020.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu