Queen Sono: První africká Netflix série představí nekontrolovatelnou, leč efektivní špionku

Queen Sono: První africká Netflix série představí nekontrolovatelnou, leč efektivní špionku | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Hlavní role špičkové agentky se ujme Pearl Thusi.

Netflix čím dál častěji zaštiťuje projekty neamerických produkcí, protože si je vědom, že mezinárodní diváci o lokální projekty stojí.

10 seriálů, o které byl v roce 2019 na Netflixu největší zájem
 

A tak Netflix posvětil vznik série, za kterou stojí africký štáb. Jméno projektu je Queen Sono a jde o akční špionážní drama o agentce, která se musí vypořádávat nejen s nebezpečnými misemi, ale také s osobními problémy. 

Pokud se podíváte na trailer, tak je očividné, že se afričtí tvůrci chtějí, co nejvíce přiblížit americké produkci, což asi není špatně, díky tomu seriál nevypadá lacině, akční scény jsou docela působivé (ano, asi si opět budou někteří lidé stěžovat, že padesátikilová slečna dokáže bez problémů odrovnat mnohem urostlejší mužské protivníky) a prostředí je oku lahodící, nicméně (minimálně v případě traileru) to vypadá, že Queen Sono nemá úplně silnou vlastní identitu.

Jistě, máme tu etnické oblečení a prostředí dává vědět, že jsme v Africe, ale obecně tu chybí něco, co by v případě stylu a atmosféry odlišilo seriál od žánrové konkurence. 

Tedy, máme tu černošskou akční hrdinku, což není úplně běžné (a je jasné, že to vyvolá určitý poprask, ať už v dobrém nebo ve špatném slova smyslu), ale po zhlédnutí traileru asi nebudete nedočkavě odpočívat dny do premiéry (která se odehraje 28. 2.), protože by Queen Sono vypadala jako unikátní zážitek. Aktuálně se zdá, že půjde o slušně zvládnout řemeslnou špionážní podívanou, ale konkurence není malá, takže se bude seriál muset hodně snažit, aby na mezinárodním trhu nezapadl.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Martin | 07.02.2020 20:54
Chce se mi blejt!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu