Genius: Aretha: Trailer představuje seriál o legendární zpěvačce

Genius: Aretha: Trailer představuje seriál o legendární zpěvačce | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Osmidílná minisérie o Královně soulu bude mít premiéru v květnu. 

Jen málokterá umělkyně zasáhla do světa hudby jako Aretha Franklin přezdívaná také jako Královna soulu. A je tak docela překvapením, že každý druhý rok nevzniká nějaký dokument nebo seriál o téhle legendě. 

Genius: Aretha Franklin: Ohlédnutí za životem slavné zpěvačky
 

Nicméně se fandové brzy dočkají a to osmidílné minisérie z díly National Geographic.Třetí řada jejich série Genius ponese podtitul Aretha a bude se věnovat právě legendární zpěvačce, která změnila tvář soulu. 

Hlavní roli ztvární na Oscara nominovaná Cynthia Erivo, k ní se přidají David Cross nebo Courtney B. Vance, tvůrci seriálu jsou pak Noah Pink a Kenneth Biller.

Genius: Aretha bude mít premiéru 25. 5. 2020 s tím, že na další díly nebude nutné čekat dlouho, budou odvysílány v rámci čtyř po sobě jdoucích večerů. Seriál by měl být nabídnut ve 172 zemích a 43 jazycích

Aktuálně je nabízen teaser, který je sice krátký, ale i tak lákavý, protože dává vědět, že seriál bude mapovat několik životních etap Arethy, očekávat můžeme i působivá hudební čísla a chybět nebudou ani dramatické momenty.

Nicméně je nutné zmínit, že Cynthia v hlavní roli je spornou volbou, alespoň to tak vypadá podle reakce online komunity. Byť jde o talentovanou herečku (dvě nominace na Oscara nemá náhodou) a zpěvačku, tak není málo těch, kteří si myslí, že se na roli Arethy prostě nehodí. Ale to neznamená, že nakonec neodvede skvělý výkon. Jak bylo řečeno, dozvíme se to v květnu. 

A jen pro informaci, ještě letos v říjnu vyjde film o Arethě Franklin nazvaný Respect, kde hlavní roli ztvární Jennifer Hudson. 

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu