Zaklínač: Natáčení 2. řady oficiálně začalo, obsazení odhaleno

Zaklínač: Natáčení 2. řady oficiálně začalo, obsazení odhaleno | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 18 obrázků
Produkce druhé řady Zaklínače se naplno rozjela, natáčení začalo ve Velké Británii. A kdo byl v hledáčku pro roli Vesemira?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Ze seriálové adaptace příběhů o Zaklínači polského autora Adrzeje Sapkowskiho se stal hit poté, co ji v druhé půlce prosince minulého roku vyslal so světa Netflix. Druhá řada byla sice potvrzena již před premiérou té první, Netflix přece jen asi chtěl ještě počkat, jak vlastně první série dopadne, než se definitivně začne chystat řada následující. Nyní streamovací gigant oficiálně potvrdil, že ve Velké Británii padla první klapka.

Zaklínač: Druhá řada se bude natáčet i v Česku
 

Natáčení v Anglii nyní pravděpodobně probíhá pod dohledem režiséra Stephena Surjika (The Umbrella Academy), který už dříve s herci obhlížel terén a vybíral externí lokace a který má na starost první dvě epizody druhé řady. Třetí a čtvrtou epizodu natočí Sarah O’Gorman. Ed Bazalgette (Poslední království) natočí pátou a osmou epizodu a díly číslo šest a sedm natočí Geeta Patel (Smrt nás spojí).

Kromě oznámení o začátku natáčení známe i rozšířený seznam herců, kteří se přidali k obsazení druhé série. Pochopitelně se vrací Henry Cavill jako Geralt, Anya Chalotra jako Yennefer, Freya Allan jako Ciri a oblíbený Joey Batey v roli Marigolda (Jaskiera), od kterého samozřejmě očekáváme další chytlavé písně. Dříve jsme také informovali, že se dočkáme i Kristofera Hivja (Hra o trůny), který ztvární netvora Nivellena.

Druhá řada by se měla adaptovat příběh třetí knihy s názvem Krev elfů. Určitě se tak dočkáme bližšího seznámení se s dalšími zaklínači z pevnosti Kaer Morhen. Uštěpačného Lamberta, který si nevidí so pusy, ztvární Paul Bullion (Peaky Blinders), zjizveného a trochu umírněnějšího Eskela si zahraje Thue Ersted Rasmussen (Rychle a zběsile 9). Yasen Atour propůjčí tvář Coenovi, mladému a nezkušenému zaklínači, který své umění cvičil v padlé škole Kočky. Agnes Bjorn bude hrát bruxu (poddruh upíra) Vereenu. Aisha Fabienne Ross ztvární Lydii van Bredevoort, čarodějku a malířku ve službách Vilgefortze. Mecia Simson bude hrát elfskou čarodějku Francescu Findabair.

Kromě toho jsme také dříve informovali, že se k hereckému ansámblu přidala i Carmel Laniado, jež by měla hrát jistou Violet. Ta ovšem v knihách nefiguruje, neví se tedy, zda se jedná o postavu vytvořenou pro seriál, nebo zda-li to není krycí jméno pro někoho známého. Odpověď se dozvíme někdy v průběhu roku 2021, kdy má být druhá řada Zaklínače oficiálně vydána. Času dost, doufejme tedy, že si tvůrci s druhou sérii řádně pohrají.

O obsazení promluvila showrunnerka seriálu Lauren Hissrich:

„Reakce na první sérii nastavily laťku pro vybírání nových talentů vysoko. Sophie Holland a její castingový tým opět našli ty nejlepší možné lidi, kteří ztvární tyto postavy a my se též moc těšíme na nové příběhy z rukou našich skvělých režisérů.“

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Vorvancos | 25.02.2020 11:00
Francesca Findabair v podání Mecia Simson je stejnej fail jako Triss v podání Anny Shaffer.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu