Přátelé: Jak se do seriálu dostal George Clooney

Přátelé: Jak se do seriálu dostal George Clooney | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 19 obrázků
Vzpomínáte, v jaké roli se známý herec objevil v raných epizodách populárního sitcomu?

Americký herec George Clooney mezi diváky prorazil v devadesátých letech svou rolí v televizním seriálu z nemocničního prostředí Pohotovost (ER) stanice NBC. Hrál v něm postavu jednoho z doktorů. A coby lékař se rovněž objevil i v dalším oblíbeném seriálu od stejné televize. Tím je sitcom Přátelé (Friends), který byl na NBC vysílaný přibližně ve stejnou dobu. Clooney měl v jeho první řadě lékařské cameo.

Konkrétně se objevil v epizodě Správná rozhodnutí (The One With Two Parts: Part Two), což je sedmnáctý díl první série. V na konci předcházející epizody si Rachel vymkla kotník po pádu z balkonu. V nemocnici však zjistila, že nemá pojištění, a tak přemluvila Monicu, aby si s ní vyměnila jména. Následně během ošetření poznala dva lékaře, s kterými pro sebe a Monicu domluvila na později dvojité rande. Během něj ale nadále musejí předstírat, že se každá z nich jmenuje jako ve skutečnosti ta druhá.

A právě jednoho z těchto dvou doktorů, kteří ošetřovali Rachel, ztvárnil George Clooney. A protože seriál Pohotovost, v kterém hrál herec také lékaře, byl vysílaný na stejné stanici, spoustu diváků si v době vydání myslelo, že jeho cameo v Přátelích byl malý crossover mezi oběma pořady. Napomohl tomu navíc i fakt, že druhého doktora, po jehož boku se v Přátelích Clooney objevil, hrál rovněž herec známý z Pohotovosti. Ve skutečnosti však o žádný crossover nešlo, televize NBC prostě využila možnosti obsadit herce z jednoho svého seriálu do druhého.

Zdroj: Screen Rant, foto: NBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu