Bludné kruhy: Ambiciózní minisérie s Markem Ruffalem v roli dvojčat v prvním traileru

Bludné kruhy: Ambiciózní minisérie s Markem Ruffalem v roli dvojčat v prvním traileru | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 10 obrázků
Dlouho připravovaný projekt HBO konečně fasuje datum premiéry a první upoutávku.

Stanice HBO připravovala minisérii I Know This Much Is True (Bludné kruhy) od konce roku 2017, ale až letos v dubnu se konečně diváci dočkají premiéry. Limitovaná série je adaptací stejnojmenného bestselleru od Wallyho Lamba z roku 1998. Příběh sleduje paralelní životy identických dvojčat, které si zahrál Mark Ruffalo. Hutný trailer slibující Ruffalův herecký koncert si můžete přehrát níže.

Top 7 seriálových premiér měsíce března
 

Šestidílná minisérie pojednává o životě identických dvojčat Dominicka a Thomase Birdseye (Mark Ruffalo) v epickém příběhu o zradě, obětování a odpuštění na pozadí USA ve 20. století. Ve vedlejších rolích se představí Imogen PootsMelissa Leo (Equalizer 2), Rosie O’Donnell (Ladíme 2), Archie Panjabi (San Andreas) a Kathryn Hahn (Afternoon Delight).

Adaptovaný scénář měla na starosti Gina Prince-Bythewood (Beyond the Lights). Režisérem a výkonným producentem je Derek Cianfrance, který natočil trojici výborných dramatických snímků Blue Valentine, Za borovicovým hájem a Světlo mezi oceány. Premiéra se uskuteční již 27. 4.

Knižní synopse: Příběh vypráví v ich formě čtyřicetiletý bratr duševně těžce nemocného člověka, zmítaného mezi touhou žít konečně svůj vlastní život a solidaritou ke svému schizofrenií postiženému dvojčeti. Jako silnější z dvojčat cítí k bratrovi hlubokou lásku a stejně tak odpor a strach, který přebíjí pocit zodpovědnosti. Pátrání v minulosti a snaha odhalit svůj původ zasahují hrdinu v nejtěžším období jeho života a bratrova tragická smrt rozmetá jeho dosavadní nepevné jistoty a on jen velmi těžce hledá nové. Odborná pomoc zkušené a citlivé lékařky ho dovede k vyrovnání se se sebou samým a nasměruje ho na cestu k normálnímu životu bez výčitek a sebeobviňování.

Zdroj: Slashfilm, Databáze knih

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu