The President Is Missing: Po House of Cards jsou tu další špinavé hry kolem amerického prezidenta

The President Is Missing: Po House of Cards jsou tu další špinavé hry kolem amerického prezidenta | Fandíme seriálům
Netflix
Politické drama vzniká podle stejnojmenné knižní předlohy, na které se mimochodem podílel bývalý americký prezident Bill Clinton.

Hlavně díky vysoké popularitě výborného Domku z karet (House of Cards) se v poslední době můžeme na televizních obrazovkách setkávat s celou řadou výborných politických dramat. Potenciál dostat se do této skupiny má bezpochyby i nový seriál The President Is Missing, jehož pilotní díl je aktuálně v přípravě.

White Stork: Tom Hiddleston si v nové sérii zahraje politika, kterého ohrožuje jeho temná minulost
 

The President Is Missing vypráví příběh amerického viceprezidenta, který uprostřed svého funkčního období znenadání přebere prezidentskou funkci po tom, co je původní prezidentka pohřešována a nedaří se ji nikde najít. Tyto události ho umístí přímo doprostřed krize, která hrozí světu a která probíhá jak uvnitř, tak vně Bílého domu. A zatímco se musí popasovat s útoky přátel i nepřátel a čelit skandálu a konspiraci, stojí před ním těžká volba: držet se při zemi a nečeřit vodu nebo se celé situaci postavit čelem.

Seriál, který vzniká v produkci televizní stanice Showtime, je založen na stejnojmenném románu Jamese Pattersona a amerického exprezidenta Billa Clintona, kteří se na na něm podílejí i v roli producentů. Hlavních rolí se ujmou  David Oyelowo, Ann Dowd (Děsivé dědictví), Michael Rooker a Janet McTeer (Albert Nobbs). Datum vydání v současné době nebylo upřesněno, projekt se každopádně stále nachází teprve v preprodukci, v nejbližší době to tedy nebude.

Titulní fotka pochází ze seriálu House of Cards

Zdroje: Deadline, Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu