Seriálový týden: Papírový dům aspiruje na pozici nejsledovanějšího seriálu na českém Netflixu

Seriálový týden: Papírový dům aspiruje na pozici nejsledovanějšího seriálu na českém Netflixu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Úspěchu mezi diváky se také těší nový bizarní dokumentární hit Pán tygrů.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nový týden, nové žebříčky nejpopulárnějších seriálů na nejpoužívanějších streamovacích platformách v České republice. A zatímco se u HBO (tedy přesněji HBO GO) nic moc nemění, u Netflixu můžeme být svědky zajímavého závodu o první místo.

Netflix

1. Láska je slepá (Love is Blind)
2. Papírový dům (Money Heist)
3. Sexuální výchova (Sex Education)
4. Orange Is The New Black
5. Zaklínač (The Witcher)
6. Mimi šéf: Zpátky ve hře (The Boss Baby: Back in Business)
7.-8. Ozark
7.-8. Pán tygrů (Tiger King: Murder, Madness and Mayhem)
9. Lucifer
10. Dopis pro krále (The Letter for the King)

Za celé čtyři týdny, co u nás Seriálový týden vychází, měl žebříček v Česku nejsledovanějších projektů na Netflixu bez výjimky jednoho vládce - vztahovou reality show Láska je slepá. Tentokrát tomu tak však málem nebylo. Už minulý týden si v desítce skvěle vedlo španělské krimi drama Papírový dům, kterému se v té době blížila čtvrtá řada, od které se očekával skvělý výkon. A ten také přišel. Od jejího pátečního vydání totiž žebříčku suverénně panovala a kdyby přišla třeba jen o den dříve, téměř určitě by jí patřilo první místo. Tak třeba se příští týden o nejvyšším umístění už bavit budeme.

Tiger King: Podle bizarního dokumentárního hitu vznikne seriál
 

Podobný kousek se minulý týden pomohl novému originálnímu fantasy Dopis pro krále, kterému od první příčky tehdy chyběl opravdu jen kousek. Ke konci minulého týdne však seriál začala popularita seriálu strmě stagnovat, což se v tom následujícím pouze potvrdilo. Umístění v nejlepší desítce se totiž fantasy dočkala naposledy ve středu, přičemž na aktuální žebříček se dostala pouze s odřenýma ušima. Příští týden ji v seznamu tedy už nejspíše čekat nemusíme.

Z umístění se naopak radují hned dvě novinky. MInulý týden jí to uběhlo jen o vlásek, tentokrát se však krimi Ozark se svou novou třetí řadou do desítky konečně dostala. Po celý týden pak předváděla celkem stabilní výkon, který sice nedosahoval nejvyšších příček, ale vypadá to, že by se seriálu popularita mohla ještě nějakou dobu udržet. Podle recenzí by navíc třetí řada měla být velice kvalitní podívanou, která celkově převyšuje obě předešlé.

Novým hitem se pak stala bizarní dokumentární série Pán tygrů, která slaví obrovskou popularitu po celém světě. A Česko není výjimkou. V desítce se seriál poprvé objevil ve středu, přičemž se po lehkém startu po pár dnech katapultoval hned mezi elitní trojku. Na neskutečně originální materiál, který je navíc chválený ze všech stran, jednoduše diváci slyší a dá se očekávat, že to tak v tomto případě ještě bude pokračovat i v budoucnu.

Oproti minulému týdnu hlásí velký nárůst popularity zejména klasika Orange Is The New Black, zatímco Zaklínač a Lucifer v celkovém pořadí lehce ztratili. Mimi šéf a Sexuální výchova si naopak své pozice pevně drží. 

Příští týden se pak dost možná o nějakých velkých změnách v žebříčku bavit nebudeme. V nejbližší době totiž Netflix vydání nových projektů, které by s pořadím mohly nějak zatřást, nechystá. Jediné pořádné změny tedy pravděpodobně nastanou pouze na posledním místě, kde už nejspíše nenajdeme Dopis pro krále. Zatím to vypadá, že by jeho pozici mohl nahradit seriál TY, který už je také k dispozici nějaký ten pátek.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu