Zaklínač 2: Showrunnerka se podělila o první foto. A jak tráví karanténu hlavní hvězda?

Zaklínač 2: Showrunnerka se podělila o první foto. A jak tráví karanténu hlavní hvězda? | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 14 obrázků
Ve druhé řadě populárního fantasy se kromě toho nově objeví jedna mezi fanoušky velice oblíbená postava.

Druhá řada Zaklínače od Netflixu je bezpochyby jedním z nejočekávanějších připravovaných seriálů. A ačkoliv se kvůli koronavirové pandemii před několika týdny zastavilo natáčení, stále můžeme být svědky různých novinek. O jednu se nedávno postarala showrunnerka Lauren S. Hissrich, která na svém Twitteru sdílela první oficiální fotku z natáčení. V ní se vracíme zpátky do lesa Brokilonu, domova dryád.

Nedávno uniklá audionahrávka z castingu pak odhalila jednu z nových postav, které druhá řada Zaklínače představí. Bude se jednat o populární královnu Meve, moudrou a bojovnou panovníci království Lyrie. Její účast v seriálu by dost možná mohla napovídat, že se v nové řadě v mnohem větší míře dočkáme politiky a různých intrik.

Zaklínač: Modeři dostali podobu Henryho Cavilla do populární hry
 

Pandemie nového typu koronaviru se na celém seriálu podepsala i jinak než jen přerušením natáčení. Nákazu totiž nedávno prodělal i nový člen hereckého obsazení, Kristofer Hivju, kterého většina z vás bude nejspíše znát hlavně jako Tormunda ze Hry o trůny, Ten aktuálně fanouškům sdělil dobrou zprávu - po několika dnech v karanténě se jak on, tak i jeho žena, z onemocnění plně zotavili a už jsou v pořádku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi! We are fully recovered and in good health after I was infected by the Cororonavirus, and most likely my wife @grymolvaerhivju After several weeks inn quarantine, and also a couple more indoors after beeing free of all symptoms, we are finally safe and sound. We were lucky to only have mild symptoms of the Covid 19. We send our love and thoughts to all of the people where the virus has hit much harder, and to everyone who has lost their loved ones due to the Cornonavirus. Thank you for all of your support, and please remember to stay vigilant and keep your distance, wash your hands, and most of all ; take care of each other in this strange time. Lots of love from us #takecare @panoramaagency

Příspěvek sdílený Kristofer Hivju (@khivju),

Představitel Geralta, Henry Cavill, se pak s internetem podělil o způsob, jak si krátí čas v domácí karanténě, přičemž se jedná o skutečně originální záležitost. Své dny totiž tráví tím, že maluje postavičky z fantasy série Warhammer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Considering we are, both, going through the Easter period, and going through The Lockdown, I figured it a good time to put a silver lining onto the cloud that is some of the darker moments during this time. So I've decided to polish some old skills and try my hand at some new ones! It is a time of rebirth after all. So, as you can see here, the obvious might look a little bit like a tiny helmet...which it is. One of my almost life long hobbies, that I've been following but not actively doing, is this. A company called Games Workshop...or plastic crack as "we" call it. Genuinely can't get enough of the lore they have built over the decades. They have been some of my most enthused reads! If you were in denial about me being a geek before, you can't hide from it now. Also, in the background of this photo, there may just be some completely new skills I'm working on.....or there may not be, so all of your eye squinting and attempts at digital unfocusing will be in vain....orrrr maybe they won't. I also wanted to take this opportunity to thank, from the bottom of my heart, all of the NHS (National Health Service, here in the UK) and healthcare workers worldwide, for your unceasing efforts to protect us. I imagine it might be feeling a little rough right now, but you Ladies and Gents are absolutely smashing it! Keep it up! You got this. "Hold on a second", I hear you utter....."if he has both hands in the photo...how is he taking the photo??" New skills, my friends....new skills. #Easter #Passover #GamesWorkshop #ProperGeek #Custodes #NewSkills #NHS #ThankYou #Raggy?

Příspěvek sdílený Henry Cavill (@henrycavill),

Zdroje: Redanian Intelligence

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu