Ghost in the Shell: SAC_2045 se dočká druhé řady

Ghost in the Shell: SAC_2045 se dočká druhé řady | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
V plánu je i druhá série hraného Cowboye Bebopa.

Na Netflix dorazilo nové anime Ghost in the Shell: SAC_2045, které se věnuje staré známé hrdince Motoko Kusanagi ze slavné japonské série. V jejím dalším příběhu si svět v roce 2045 prožil globální krizi a momentálně je ve stavu „udržitelné války“, kterou vede umělá inteligence a na majora Kusanagi a ostatní čekají nové kybernetické hrozby.

Setkání s Motoko na Netflixu ve dvanácti epizodách nebylo konečné, protože ještě před premiérou byla oznámena druhá řada, která má aktuální příběh uzavřít. Na ní už by se podle všeho mělo pracovat, má mít znovu dvanáct dílů a dorazit by mohla buď koncem roku nebo v roce 2021. Pod první řadu se podepsali režisér Shinji Aramaki a Kenji Kamiyama, k druhé by se měl vrátit jenom Aramaki.

Blade Runner zamíří na obrazovky jako anime
 

Hraná adaptace na motivy anime Cowboy Bebop na svou premiéru teprve čeká a jen tak v dohledu asi nebude. Loni si představitel hlavního hrdiny John Cho způsobil zranění kolene a natáčení bylo kvůli tomu zastaveno na sedm až devět měsíců. Druhá řada je přesto v plánu. Originál vypráví o skupině lovců, v jejímž čele je bývalý zločinec Spike Spiegel a společně na vesmírné lodi Bebop nahánějí nejnebezpečnější kriminálníky ve sluneční soustavě.

K druhé sérii se vyjádřil scenárista a výkonný producent Jeff Pinkner, jenž se chce ponořit hluboko do předlohy. Pinkner nešetří chválou na herce a už se nemůže dočkat, až se do světa, který po vzoru předlohy vybudovali na Novém Zélandu, bude moct co nejrychleji vrátit. Kromě toho doufá, že styl vyprávění potěší nejen fanoušky anime, ale osloví i spoustu nových diváků.

Zdroje: Anime MojoObserver

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu