The Eddy: Jazzem prodchnutá Paříž pohledem oscarového režiséra v novém traileru

The Eddy: Jazzem prodchnutá Paříž pohledem oscarového režiséra v novém traileru | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Damien Chazelle se po čtyřech letech vrací k jazzu ve svém seriálovém debutu, tentokrát se však nejspíše nebude jednat o nějak pěknou podívanou.

Damien Chazelle si během pouhých několika let ve filmovém průmyslu udělal renomé jako málokterý režisér. Snímky jako Whiplash, První člověk a především muzikálový La La Land, který z něj udělal nejmladšího držitele režisérského Oscara v historii, potvrzují, že je jedním z nejnadanějších současných filmových tvůrců. No a nyní se Chazelle vůbec poprvé rozhodl vrhnout se i na pole televizní zábavy. A je jenom příznačné, že se jeho seriálový debut The Eddy po vzoru velké části jeho snímků točí kolem hudby. 

The Eddy: První trailer na jazzový seriál v režii tvůrce La La Landu dorazil
 

Už nějakou dobu se ví, že se seriál, který vzniká pod taktovkou Jacka Thornea (Jeho temné esence), bude odehrávat v Paříži a zaměřovat se na osudy muzikanta Elliota Uda (André Holland), který vlastní krachující jazzový klub The Eddy a který se nachází ve složitém vztahu s klubovou zpěvačkou Majou (Joanna Kulig). Nyní se však, převážně díky prvnímu plnohodnotnému traileru, o osmidílné limitované sérii dozvídáme mnohem více.

A to sice, že se určitě nebude, na rozdíl od Chazellových snímků, jednat jen o milostný dopis celému hudebnímu žánru, jak se tomu mohlo doposud zdát. Jak totiž ukázka prozrazuje, titulní klub se utápí v obrovských dluzích, kvůli kterých se Elliot dostane do křížku se skupinou nebezpečných zločinců, před kterými musí chránit všechny své blízké. Z celé série se najednou stává na první pohled velice hutné drama, kde se nějakých pozitivních tónů nejspíše moc nedočkáme. Podle traileru to každopádně vypadá, že před sebou máme skutečně atmosférickou podívanou, která by vaší pozornosti neměla uniknout. Premiéry se na Netflixu The Eddy dočká již za necelé dva týdny, a to sice 8. 5.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

La La Land

02.09.2016 | USA
Komedie, Drama, Hudební, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu