Demimonde: J.J. Abrams chystá velkolepou sci-fi sérii se spoluautory Příběhu služebnice

Demimonde: J.J. Abrams chystá velkolepou sci-fi sérii se spoluautory Příběhu služebnice | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Nový seriál režiséra Star Treků a Star Wars nás má uvrhnout do světa, který se potýká s represivní silou a kde hledá rodina ztracené dítě.

Ve spolupráci J.J. Abramse a producentky/scenáristky seriálu Příběh služebnice Kiry Snyder má vzniknout projekt Demimonde, který sdílí stejné jméno s experimentální metalovou kapelou z Prahy. Ale to je věc čistě náhodná, pojďme k samotnému seriálu. První zmínka se o něm objevila před dvěma lety a příběh se měl soustředit na rodinu, kterou potkala autonehoda. Matka, která byla vědkyní, upadla do kómatu a její dcera se začne probírat jejími experimenty ve sklepě. To vede až k tomu, že se dostane do jiného světa, kde musí bojovat proti obrovské utiskující síle. Později do tohoto světa objeví cestu i její otec.

Justice League Dark: J.J. Abrams chystá seriálovou podobu temného komiksu
 

Má se jednat o epické sci-fi/fantasy intimní drama, jehož popis byl nedávno trochu poupraven, nicméně stále bychom měli zůstat ve světě, jenž bojuje proti monstrózní represivní síle a ve středu dění má zůstat rodina, která v něm hledá svoje ztracené dítě. Abrams připravil námět a se svou společností Bad Robot bude projekt i produkovat. Dále budou produkovat Warner Bros. a HBO, kde seriál bude mít premiéru. Showrunnery kromě Kiry Snyder budou ještě Rand Ravich a Far Shariat, kteří stojí za seriály Na doživotí, Druhá šance nebo Stav ohrožení.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu