Simpsonovi: Co jste nevěděli o Flandersovi

Simpsonovi: Co jste nevěděli o Flandersovi | Fandíme seriálům
Fox/Disney+
Zobrazit dalších 11 obrázků
Pár faktů o dobrosrdečném sousedovi Simpsonových.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Fandové věří, že je inspirován biblickým Jóbem

Tohle není fakt, který by byl potvrzen ze strany tvůrců, ale i tak v to fandové věří a ne bezdůvodně. Jób je postavou v bibli, která je silně věřící a oddaná Bohu, ale přesto není ušetřena mnohému utrpení. Mnozí se domnívají, že právě to je inspirací pro Neda, který je také plně oddán víře, ale přesto se s ním osud nemazlí (dvakrát se stal vdovcem, přišel o dům atd.).

Jeho věk je matoucí

Ned působí poměrně svěže a navíc se pod jeho svetrem skrývá skvělá fyzička, takže bylo asi pro mnohé překvapením, když bylo v seriálu odhaleno, že je šedesátník, což je ale přinejmenším zvláštní, protože v několika dílech bylo ukázáno, že Ned byl dítětem v podobné době jako Marge a Homer, ale ti jsou těsně před čtyřicítkou. Že by šlo o další zábavnou díru ve scénáři? Jednu takovou jsme tu před časem řešili ve starším článku.

Ned má aristokratické příbuzné

Ned je kultivovaný člověk, který ví, jak se chovat, takže není šokem, že má šlechtické příbuzné. V páté epizodě sedmé řady (Líza vegetariánkou) bylo odhaleno, že je Nedovým bratrancem je lord Thistlewick Flanders, který si stejně jako Ned zakládá na pěstěném kníru a vytříbených manýrech. 

Ned Flanders je prostě zajímavou postavičkou a doufejme, že pro něj tvůrci mají přichystány další zajímavé dějové linky.

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 16

Šimon | 24.06.2020 15:47
Ned není stejně starý jako Homer s Marge, na šedesátníka sice nevypadá, ale v jednom dílu, už si nepamatuji jakém, přece ukazovali, že kdysi prodával trampolíny. A jednu z trampolín si od cca 25 letého Neda koupil i malý Homer
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu