Živí mrtví: Norman Reedus při natáčení zvedl žaludek svému hereckému kolegovi

Živí mrtví: Norman Reedus při natáčení zvedl žaludek svému hereckému kolegovi | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 10 obrázků
Představitel jedné z již zesnulých postav vzpomíná na (ne)veselý zážitek z natáčení.

Herec IronE Singleton, který v seriálu Živí mrtví (The Walking Dead) ztvárnil postavu T-Doga, si v nedávném rozhovoru zavzpomínal na své působení v seriálu. Popsal v něm neradostný okamžik, kdy mu z natáčení nebylo fyzicky úplně nejlépe. Moment popsal v podcastu serveru Comicbook, kterého byl hostem.

K události došlo během natáčení jedné z nejpamátnějších scén druhé řady. Skupina přeživších našla útočiště na farmě rodiny Greenů, ale v tamější studni objeví nemrtvého. Ze strachu, že by jim mohl znečišťovat vodu, se ho rozhodnou vyndat. Pokud jste již scénu viděli, tak víte, že to rozhodně nejde podle plánu, naopak nechutného zombíka musí na konec rovnou ve studni zabít.

Celá scéna byla dost ošklivá ke sledování už jen nechutným vzhledem zombíka, klaustrofobickým prostorem studny i jeho brutálním usmrcením. IronE Singleton ale nyní popsal, že nebyla snadná ani na natáčení. “Dávil jsem se, protože jsme byli venku na špinavém poli a po každém natáčeném záběru všude poletovalo spoustu prachu. To zkombinujte s tím, že ten zombík byl fakt nechutný,” přiblížil natáčení Singleton. Dodal, že celá situace se pro něj ještě zhoršila, když si vzpomněl, jak ráno snídal klobásu a přišel k němu jeho herecký kolega Norman Reedus a směrem k jeho jídlu v nadsázce poznamenal: “Co to je? Exkrement?” Singleton dodal, že s takovými myšlenkami a prachem v očích se mu nehrálo snadno.

Herec byl v roli T-Doga součástí seriálu de facto od jeho počátku až do třetí řady, kdy byla jeho postava zabitá. Níže pro připomenutí přikládáme popisovanou ošklivou scénu s chodcem ve studni. V galerii si pak můžete prohlédnout fotky ze seriálu s postavou T-Doga.

Zdroj: Comicbook, foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu