Die Hart: John Travolta bude učit Kevina Harta jak být akční hvězdou

Die Hart: John Travolta bude učit Kevina Harta jak být akční hvězdou | Fandíme seriálům
Quibi
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pusťte si upoutávku na komediální seriálovou novinku, ve které si Kevin Hart dělá srandu ze svého letitého přicmrndávání v akčních filmech.

Nedávno spuštěná streamovací služba Quibi vydala trailer na svůj nový seriál Die Hart. U nás na webu jste si o něm mohli přečíst už letos v únoru, kdy byl oznámený. Seriál má parodovat akční filmovou sérii Smrtonosná past (Die Hard).

Jeho příběh se má točit okolo fiktivní verze Kevina Harta (hraje "sám sebe"). V seriálu jde o herce akčních filmů, který už má po krk vedlejších rolích, do nichž je pořád obsazovaný. Vyhledá proto školu pro hvězdy akčňáků, kde ho bude učit přísný učitel Ron Wilcox, jenž náročnou školu vede. V jeho roli diváci uvidí Johna Travoltu. Kromě Harta se u něj pak bude na hvězdu akčních filmů učit ještě další postava, kterou si zahrála herečka Nathalie Emmanuel (Missandei ze Hry o trůny).

Seriál Die Hart bude mít na Quibi premiéru 20. 7. Níže se můžete s komediální novinkou seznámit v traileru, pod videem pak najdete galerii s plakátem a fotkami ze seriálu.

Pro připomenutí: Quibi je nová streamovací služba, která spustila svůj provoz v dubnu 2020. Od konkurence se liší v tom, že své seriály koncipuje do velmi krátkých epizod (každá má okolo 10 minut) a jsou uzpůsobeny speciálně pouze pro sledování na displejích chytrých telefonů. Na mezinárodní rozšíření služby se čeká.

Foto: Quibi

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu