Zaklínač: Ve 2. řadě daleko víc poznáme postavu Ciri

Zaklínač: Ve 2. řadě daleko víc poznáme postavu Ciri | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
Chystaná série se očividně ve velkém zaměří na rozvoj samotných postav a jejich hlubší poznávání.

Druhá řada úspěšného seriálového Zaklínače je vlivem koronavirové pandemie, která v březnu přerušila masivní produkci (již brzy by se však měla obnovit), stále relativně v nedohlednu. To ale ani v nejmenším nebrání tomu, abychom se o ní dozvídali nové informace. V poslední době za ně byla zodpovědná především showrunnerka Lauren S. Hissrich, která již dříve přibližovala, jak se bude nová série lišit od té předchozí. Nově se pro TV Guide rozpovídala především o tom, jak se budou rozvíjet samotné charaktery.

Asi největší rozvoj zřejmě čeká oproti první sezóně postavu Ciri, která by měla dostat mnohem více prostoru. A to i v porovnání s knižní předlohou. Bavíme se především o jejím vztahu a seznamování se s Geraltem. Scenáristé prý na rozdíl od románu nechtějí přeskočit první měsíce jejich společného příběhu. Podle Hissrich bude zajímavé sledovat seznamování dvou postav, které rozumí tomu, že je pojí osud, jsou si však navzájem úplně cizí.

Zaklínač: Henry Cavill dělá vlastní kaskadérské kousky díky Tomu Cruisovi
 

Samotný Ciriin charakter bychom pak měli nově prozkoumat řádně do hloubky, na rozdíl od první řady, kde podle showrunnerky nebyla mladá hrdinka přítomna tak moc, jak by si přála. Ve druhé řadě jí tedy porozumíme mnohem více a budeme svědky toho, jak se z malé princezny stává neskutečně mocná osoba. Bude se každopádně jednat o postupný proces, žádnou náhlou změnu. Tvůrci totiž nechtějí zapomínat na její původ.

Vývojem by pak měla celkově projít i romantická složka seriálu reprezentována především postupujícím vztahem Geralta a Yennefer. S příchodem Ciri do jejich životů seriál najednou dostane úplně novou emocionální vrstvu spojenou s rodinou - takovou, která sleduje, jaké je to být rodičem, jaké je to být dítětem a jaké je to uvědomit si, že člověk potřebuje i další lidi.

Jeden z důležitých prvků z první série, který ta nová patřičně rozvede, pak bude Geraltova neúspěšná snaha o neangažování se v důležitých událostech, která se pravidelně dostává do konfliktu s jeho vnitřní touhou po tom být hrdinou.

Nakonec si můžete připomenout nejlepší momenty z první série. V galerii se pak můžete podívat na to, jak se liší seriálové podoby postav od těch videoherních. Na co se v druhé řadě Zaklínače nejvíce těšíte? A dokáže podle vás předčít tu první? Napište nám do komentářů.

Zdroj: TV Guide

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu