Zaklínač je dle jeho představitele Henryho Cavill ideální hrdina pro rok 2020

Zaklínač je dle jeho představitele Henryho Cavill ideální hrdina pro rok 2020 | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 25 obrázků
V době pandemie se můžeme s postavou sžít, říká Henry Cavill. Dále prozradil něco o akčních scénách a svém hlasu. 

Natáčení druhé série jednoho z největších hitů Netflixu, Zaklínače, se opět rozběhne 17. 8. Těšit se mimo jiné můžeme na návrat Ciri, která dostane mnohem více prostoru, a samozřejmě na návrat zaklínače samotného, Geralta z Rivie, v podání Henryho Cavilla (Muž z oceli, Liga spravedlnosti). Ten se v nedávných rozhovorech rozpovídal o tom, proč je Geralt ideální hrdina pro rok 2020, o soubojích a Geraltově charakteristickém hlasu.

„Geralt je velmi realistická i nerealistická postava zároveň.  Žije ve světě s pocitem, že se pohybuje jen po jeho předměstí,“ prozrazuje Henry Cavill. „Je kompletně izolovaný. My si také procházíme izolací, karanténou a sledujeme svět zpovzdálí, a to je to, co Geralt dělá celou svou existenci. Je ošemetné ho přirovnávat přímo k dnešním časům, protože je apolitický, ale když se bavíme o pocitu izolace a osamělosti, můžeme se s jeho postavou opravdu sžít.“ Geralt není typický příkladný hrdina, ale s pocitem osamění se snadno sžije hodně diváků.

Teď se přesuneme k akčním scénám. Ty má seriál velmi dobře natočené a opravdu unikátní. Souboje s meči mají hodně daleko od takové Hry o trůny a ostatních podobně laděných seriálů. Henry Cavill trávil hodně času sledováním videí kaskadérských týmů, jejichž techniku po shlédnutí nacvičoval. „Tento přístup nejlépe reprezentuje souboj v Blavikenu z první epizody. Pracoval jsem na něm s týmy Wolfgang Stegemann a Eastwood Action Stunt,“ říká herec.

Jak jste si jistě všimli, Geraltův hlas je dost odlišný od toho, jak herec normálně mluví. Stojí za ním hodiny hlasového tréninku? „Nepřišlo mi správné mluvit svým běžným hlasem. Skoro náhodou jsem v jedné scéně začal mluvit jinak a když jsme ji dokončili, měl jsem z ní opravdu dobrý pocit. Pouštěl jsem si ji znovu a zjistil jsem, že jsem mluvil jiným hlasem po celou scénu. Přišel jsem za režisérem s tím, že jsme již natočili některé scény s mým normálním hlasem, ale rád bych i nadále mluvil jinak. Líbilo se mu to a šli jsme do toho,“ vzpomíná Henry.

S oznámením představitele Geralta se pojila spousta kritiky. Jde ovšem vidět, že sám herec si dává opravdu záležet, aby ze sebe vydal to nejlepší. Většina fanoušků je také spokojena a těší se na další dobrodružství, které nám Netflix přinese. V galerii najdete fotografie ze seriálu.

Zdroje: Screenrant, Screenrant, Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu