Stranger Things: Plány s postavou Eleven byly původně úplně jiné

Stranger Things: Plány s postavou Eleven byly původně úplně jiné | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Záhadná telepatka mohla mít výrazně drsnější charakter.

Seriál Stranger Things se může pyšnit pestrou paletou zajímavých postav - samozřejmě nad všemi ční superschopnostmi vybavená Eleven s tváří Millie Bobby Brown, bez které by si celou sérii bylo těžké představit. Právě ona je hybatelem děje a spouštěčem i řešením většiny dobrodružství sympatické partičky hrdinů. Zajímavé je, že původně mohlo vše vypadat naprosto jinak.

Série se totiž v procesu tvorby často proměňovala, přičemž Eleven měla původně i docela jiné jméno - "Montauk". Samotná postava měla být už ze své podstaty naprosto odlišná. Tvůrci o ní totiž v jednu dobu přemýšleli jako o násilném charakteru, jenž by lidi nekompromisně a brutálně vraždil. Alespoň v pilotním dílu, který měl původně disponovat tvrdým eRkovým ratingem. Eleven se ani v podobě, kterou dobře známe, zabíjení nevyhnula, ale pravdou je, že ji rozhodně nemůžeme nazvat nějakým chladnokrevným a násilným vrahem.

Stranger Things: Autoři už ví, jak celý seriál skončí
 

Vyjma odlišného charakteru měla postava na konci první sezóny dokonce zůstat nadobro mrtvá - tvůrci totiž seriál původně chápali jako limitovanou sérii a o dalších řadách nepřemýšleli. Tyto plány se každopádně změnily poté, co seriál sklidil značný úspěch u diváků a Netflix vyjádřil zájem se seriálem pokračovat.

Ve výsledku nelze než konstatovat, že uskutečněné změny byly velice prospěšné - s vraždící Eleven by se přece jenom diváci ztotožňovali mnohem hůře a těžko si představit, že by se jednalo o tak milovaný charakter, jak je tomu dnes. Kdyby pak byla zabita hned na konci první řady, vůbec bychom neobjevili její stále neprobádanou mysteriózní minulost.

Na závěr si můžete pustit sestřih nepovedených záběrů z třetí řady Stranger Things a v galerii mrkněte, jakými vizuálními proměnami si postava Eleven v seriálu prošla.

Zdroj: ScreenRant, Vulture

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu