Hillary Clinton v příběhu, který se nikdy nestal

Hillary Clinton v příběhu, který se nikdy nestal | Fandíme seriálům
Pixabay License / Volné pro komerční užití
Stanice Hulu pro nás připravuje minisérii o životě slavné americké političky, leč vyprávění bude mít jeden drobný háček.

Úspěšní političtí matadoři jsou svého druhu celebrity, které už z principu rozdělují společnost. Na druhou stranu jsou vděčným námětem filmového a seriálového průmyslu, protože se v případě těch nejúspěšnějších a nejznámějších jedná o globální ikony a symboly s velkým potenciálem zaujmout i rozdělovat. Někdy se první s druhým skvěle doplňuje. V poslední době je hodně slyšet například o Baracku Obamovi, jehož produkční společnost má za sebou několik zajímavých projektů. Stranou nezůstává ani jeho demokratická souputnice a svého času rivalka i kolegyně Hillary Clinton.

Na začátku roku měla na Hulu premiéru čtyřdílná minisérie s názvem Hillary. Nyní se chystá adaptace bestselleru s názvem Rodham. Knížka z pera spisovatelky Curtis Sittenfeldové zkoumá alternativní příběh mladé Hillary, která se v 70. letech rozhodne následovat vlastní ambice a kariéru, odmítne návrh Billa Clintona na sňatek a rozhodne se změnit svět po svém. V podstatě se tak jedná o zamyšlení, jak by vypadal její život, kdyby ho nestrávila po boku svého manžela.

Výše zmíněná minisérie Hillary měla na řadě festivalů velký úspěch. Uvidíme, jak si povede tato alternativní verze historie. Na starosti ji dostali Sarah Treem (Aféra) a Warren Littlefield (Příběh služebnice). Jedná se tak o skutečně silný a zkušený tým, který by se mohl postarat o to, aby zajímavá knížka dostala zpracování, které si zaslouží.

Dole se můžete podívat na trailer na dokument Hillary.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 2

Spike | 30.07.2020 10:09
Kdyby si nevzala Clintona tak by se do Bílého domu nepodívala ani omylem. Skončila by jako opuštěná stará pana bez dětí a možná jako nějaká zapomenutá stará senátorka za demokraty.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu