Utopia: Nerdi zachraňují svět s komiksem v ruce - je tu nový trailer

Utopia: Nerdi zachraňují svět s komiksem v ruce - je tu nový trailer | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 13 obrázků
Komiks záhadně předpovídá katastrofické události, které se postupně dějí na Zemi. Parta mladistvých tak hledá v příběhu stopy a vodítka k záchraně světa. 

Utopia, seriálová novinka od Amazonu, se hlásí o pozornost v nové upoutávce. Ta představuje partu mladých lidí, kteří ve volném čase čtou oblíbený komiks Distopia a těší na pokračování nazvané Utopia. Ale zatímco ostatní čtenáři vidí v Utopii pouze poutavý příběh, ústřední parta nerdů v komiksu vidí spojitost s přibývajícími katastrofami a vodítka ke globální konspiraci. Právě kvůli jejich zjištěním se ústřední postavy brzy dostanou do hledáčku nájemných zabijáků a zjistí, že se staly součástí něčeho velkého. Většího, než si vůbec dokázaly představit.

Black Math: Elizabeth Moss z Příběhu služebnice chystá "psychosexuální thriller"
 

Trailer láká především na thrillerovou atmosféru spojenou s odhalováním konspirace týkající se vypuštění viru do světa a vytvoření nebezpečné pandemie, která lidstvo vrátí zpět do doby kamenné. Ukázka ale také hraje i na lehce komediální strunu, těšit se tak můžeme i na černý humor a jistou nadsázku, se kterou budou postavy situaci zvládat.

Tvůrkyní seriálu je spisovatelka Gillian Flynn, autorka bestsellerů Temné kouty a Zmizelá. Její první kniha, Ostré předměty, se také dočkala televizní adaptace od HBO s Amy Adams v hlavní roli. Ústřední postavou seriálu bude doktor Michael Stearns s tváří Rainna Wilsona (Kancl), ten se dá dohromady s partou nadšenců do Utopie, mezi nimiž jsou Ian (Dan Byrd), Samantha (Jessica Rothe), Wilson Wilson (Desmin Borges), Becky (Ashleigh LaThrop) a Grant (Javon „Wanna“ Walton). V roli doktora Kevina Christieho se představí John Cusack. Utopia by měla mít celkem devět hodinových epizod a na Amazonu bude série dostupná od 25. září. Seriál je založen na stejnojmenném televizním projektu z Velké Británie, který od roku 2013 vysílala stanice Channel 4. Původní seriál odvysílal celkem dvě řady o šesti epizodách.

Sadu nových fotek si můžete prohlédnou v naší galerii. 

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu