Resident Evil: Tvůrci odhalili podrobnosti o příběhu nového seriálu

Resident Evil: Tvůrci odhalili podrobnosti o příběhu nového seriálu | Fandíme seriálům
Capcom
Zobrazit dalších 17 obrázků
Pro scenáristu seriálu, jenž stojí za hitem Lovci duchů (Supernatural), je Resident Evil osobní záležitost.

Resident Evil je jedna z nejúspěšnějších videoherních sérií a naprostá stálice, která baví hráče po celém světě již od roku 1996. Na motivy videoher vzniklo i šest filmů s Millou Jovovic v hlavní roli, které byly přijaty poněkud rozporuplně. Zombie série to zkusí znovu, tentokrát v seriálové podobě. Resident Evil míří na Netflix.

Streamovací služba si objednala osm epizod a začalo se s přípravami na natáčení. Ty se musely pozastavit kvůli celosvětové pandemii. O scénář k seriálu se postaral tvůrce kultovních Lovců duchů (Supernatural) Andrew Dabb. Dodnes jsme měli stále nejasno o ději, či zasazení, naštěstí začínáme být moudřejší. Bylo prozrazeno, že seriál pokryje rovnou dvě časové osy. V té první budeme sledovat čtrnáctileté sestry Jade a Billie Weskerovi, jenž se přesunuly do New Raccoon City. Přestavěné firemní město jim bylo vnucené hned, co začaly dospívat. Čím více času tam stráví, tím více si uvědomují, že město je mnohem více, než se zdá a jejich otec může skrývat temná tajemství.

Další časová osa nás zavede o více než dekádu do budoucnosti, ve které je na Zemi méně než patnáct miliónů lidí. A více než šest miliard příšer – lidí a zvířat nakažených T-virusem. Jade, dnes třicátnice, se snaží přežít v Novém světě, zatímco ji tajemství z minulosti o její sestře, otci a ní samotné stále pronásledují.

Nevíme přesně, zda se budou obě časové osy prolínat, nebo seriál po několika epizodách skočí dopředu. Sázíme spíše na první možnost. Struktura by tak mohla být opravdu zajímavá, osm epizod je akorát a Andrew Dabb je dobrý scenárista. Navíc prozradil, že Resident Evil je jeho nejoblíbenější videoherní série, bude k ní tak přistupovat s citem. V galerii si můžete připomenout filmovou sérii.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu