Wirless: Steven Soderberg vypráví jeden příběh skrze dvě různé obrazovky

Wirless: Steven Soderberg vypráví jeden příběh skrze dvě různé obrazovky | Fandíme seriálům
Quibi
Zobrazit dalších 11 obrázků
Nový seriál využívá technologii, díky které si diváci budou přepínat mezi dvěma různými obrazovkami.

Mobilní streamovací služba Quibi to má těžké již od svého startu. Svým předplatitelům nabízí krátký obsah vhodný k nárazovému sledování, ale už při startu se netěšila přílišné přízně diváků a po skončení bezplatné tříměsíční zkušební lhůty dokonce ztratila přes 90 % svých uživatelů. Tvůrci se nicméně nevzdávají a pořád přinášejí nový obsah. 14. 9. 2020 tak streamovací službu rozšíří nový seriál Wirless, který slibuje pohltit diváky využitím nové technologie.

O produkci se postaral známý režisér Steven Soderberg (Dannyho parťáci, Traffic - Nadvláda gangů) a hlavní roli hraje Tye Sheridan (X-Men: Apokalypsa). V dalších rolích se objevují Lukas Gage, Francesca Reale, Mace Coronel a Sydney Park, na režisérské křeslo usedl Zach Wechter a scénář spolu s režisérem napsal Jack Seidman.

Oficiální synopse: „Po řídce používané silnici hluboko v horách Colorada jede vysokoškolský student Andy Braddock (Tye Sheridan), aby se dostal na novoroční party a oživil vztah se svou bývalou přítelkyní. Rozrušený svým mobilem narazí do kupy sněhu a sjede do rokle. Osamělý a zraněný Andy se snaží zachránit ve svém rychle rozpadajícím se autě, ovšem pomoc je mnohem dál než na dosah telefonního hovoru.“

Zápletka, i přesto, že zní napínavě, působí docela genericky. Tvůrci seriál ovšem oživili díky technologii Turnstyle. „Dva příběhy hrají současně, sledujte horizontálně pro filmový pohled, otočte vertikálně a zažijte Andyho mobil jako váš vlastní.“ Diváci si tak mohou otáčet mobil podle toho, jestli zrovna chtějí sledovat seriál samotný, či dění na Andyho mobilu. Každý má tak svým způsobem unikátní zážitek. Nedokážu si představit, jak zábavné to je v praxi, ale aspoň vidíme, že Steven Soderberg opět přemýšlí kreativně a pokouší se technologických možností nějak zajímavě využít. Na ukázku a představení technologie Turnstyle v praxi se můžete podívat níže. V galerii najdete screeny z traileru.

V tuhle Quibi v Česku stále nefunguje, takže na plnohodnotný zážitek z Turnstyle si oficiální cestou můžeme nechat zajít chuť.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu