Lucifer: 6. řada bude kratší, než by fanoušci doufali

Lucifer: 6. řada bude kratší, než by fanoušci doufali | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 26 obrázků
V oficiálním videu od Netflixu se můžete podívat na to nejlepší z první poloviny páté série. 

Seriál o pánovi pekel, který se jednoho dne začal nudit, a tak se z pekla přestěhoval do Los Angeles, kde si otevřel noční klub, Lucifer, ušel od roku 2016 dlouhou cestu. Po prvních třech sériích byl seriál zrušen, ale naštěstí se ho ujal Netflix a fanouškům slíbil rovnou čtvrtou, pátou a finální šestou řadu. Ještě jsme neviděli ani celou pátou, ale už teď víme, kolik epizod bude mít poslední řada. A je to méně, než jste doufali.

Pátá série se skládá z dohromady šestnácti epizod a je rozdělena na dvě části. Prvních osmi epizod jsme se dočkali 21. 8. 2020 a dalších osm se stále ještě natáčí. Ihned poté co je tvůrčí tým dokončí, vrhne se na řadu poslední. Ta bude mít podle doposud neobjasněných důvodů epizod pouze deset. Půjde tak spolu se čtvrtou sérií o nejkratší řadu v historii Lucifera a komiksová adaptace se rozloučí svou 93. epizodou. To je slušné číslo.

Fanoušci nemusí zoufat, epizod nás čeká stále ještě dost a já si stojím za tím, že méně je někdy více. Třeba se dočkáme opravdu dravých, nabitých a skvělých finálních epizod, které využijí každou svou minutu naplno. Níže se můžete v oficiálním videu od Netflixu podívat na to nejlepší z první poloviny páté série a v galerii si celý seriál připomenout.

Zdroj: Tvline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu