Emily in Paris: Tvůrce Sexu ve městě přichystal nový vztahový seriál pro Netflix

Emily in Paris: Tvůrce Sexu ve městě přichystal nový vztahový seriál pro Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 15 obrázků
New York vyměnila Paříž a HBO střídá Netflix. Vše ostatní z rukopisu tvůrce Sexu ve městě ovšem zůstává. Svérázný humor, vztahy, přátelství, nevěra i sex. 

Většina z vás jistě zná oblíbený a úspěšných seriál stanice HBO Sex ve městě. Příběh inteligentní, zvídavé a veselé novinářky Carrie Bradshaw a jejích nejlepších kamarádek plný humoru, partnerských vztahů, nevěry i sexu si zamilovalo plno diváků. Právě pro ně máme skvělou zprávu, tvůrce Sexu ve městě Darren Star přináší další komediální seriál. New York vyměnila Paříž a HBO vystřídá Netflix, jinak je vše při starém. Představujeme vám Emily in Paris.

Seriál se zaměří na Emily, ambiciózní marketingovou manažerku z Chicaga, která nečekaně získá svou vysněnou práci v Paříží, když její společnost uloví luxusní francouzskou marketingovou společnost. Má za úkol vylepšit firemní strategii sociálních médiích. Emilyn nový život v Paříží je naplněn opojnými dobrodružstvími a překvapivými výzvami, když žongluje s vítězstvím nad svými kolegy, získáváním přátel a zvládáním nových románků.

V hlavních rolích Lily Collins, Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Kate Walsh, William Abadie a Arnaud Viard. První série dorazí na Netflix 2. 10. 2020.

Darren Star již se Sexem ve městě dokázal, že podobný materiál zvládá na jedničku. A vsadím se, že fanoušci budou po zhlédnutí ukázky na Emily in Paris opravdu nadšení. Seriál má všechno, co podobná podívána potřebuje. Sympatickou herečku, humor, krásné lokace, pěkné vizuální zpracování, jiskření mezi postavami, vztahy a sex. Posuďte sami. V galerii najdete plakát a fotografie ze seriálu.  

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu