Euforie: Rozervané drama o dospívání může před 2. řadou přinést bonusovou epizodu

Euforie: Rozervané drama o dospívání může před 2. řadou přinést bonusovou epizodu | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 9 obrázků
Zendaya promluvila o přerušení natáčení kvůli koronaviru a u toho nalákala na epizodu, která by měla spojovat první a druhou sezonu.

Loňská Euforie na sebe v době svého vydání strhla poměrně velkou míru pozornosti. A to především kvůli své zápletce, která vypráví příběh skupiny náctiletých z amerického předměstí, jejichž život je pravidelně ovlivňován drogami a dalšími tabuizovanými a nepříliš veselými faktory. Projekt ve výsledku překvapil svými kvalitami - od propracovaných postav přes výborné herecké výkony až po vyšperkovaný audiovizuál. Celkově seriál sklidil úspěch a těšil se výborné sledovanosti, nepřekvapí tedy, že se aktuálně připravuje druhá řada.

Po vzoru desítek dalších projektů byla však i ona silně ovlivněna koronavirovou pandemií, která si vynutila pozastavení tvorby. Premiéra, která byla původně plánována ještě na letošní rok, je tedy v tuto dobu najednou v nedohlednu. Pro všechny nedočkavé fanoušky se však nově objevila dobrá zpráva - v současné době se připravuje bonusová epizoda, která by měla čekání zkrátit.

A Teacher: V novém seriálu učitelka prožívá zakázanou lásku se studentem
 

V nedávném rozhovoru to prozradila hlavní hvězda seriálu Zendaya. Podle jejího vyjádření se všichni tvůrci v současné době pokoušejí přijít na to, jak vytvořit druhou sezonu, na kterou budou všichni pyšní a dostanou z ní to nejlepší, co se dá, zároveň se však snaží dbát na bezpečnost. V současné době se tedy pracuje s nápadem na vytvoření jedné propojující epizody, která by se dala vytvořit v kontrolovaném prostředí s menším počtem lidí, a která by divákům mohla nabídnout alespoň něco málo před druhou sérií.

Pandemie pak tvorbu údajně přerušila v době, kdy za sebou herecké obsazení již mělo hromadné čtení scénáře a kostýmové zkoušky. Do zahájení natáčení v tom momentu údajně zbývaly doslova pouhé dva dny. Celý rozhovor můžete zhlédnout níže.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu