In Memoriam: Režisér Mr. Robota nám přinese další pecku s technologiemi a společenskou kritikou

In Memoriam: Režisér Mr. Robota nám přinese další pecku s technologiemi a společenskou kritikou | Fandíme seriálům
USA Network / NBC
Zobrazit dalších 16 obrázků
Vítejte v blízké budoucnosti, kde lidé ztratili dlouhodobou paměť.

Vynikající seriál Mr. Robot minulý rok definitivně skončil. Ať se vám koncept líbil či ne, šlo o naprosto jedinečný projekt. Režisérská vize Nielse Ardena Opleva byla vskutku dechberoucí a jeho rukopis byl znát v každé minutě. Pokud vám Mr. Robot chybí, máme pro vás skvělou zprávu. Talentovaný režisér se chopí nového unikátního seriálového projektu In Memoriam, který bude znovu překypovat technologiemi a sociálně-politickým komentářem. O námět se postarala talentovaná divadelní scenáristka Charley Miles, přičemž seriál vznikne pod záštitou HBO Max.

Příběh bude zasazený do blízké budoucnosti. Zatímco lidé byli vytížení nahráváním fotek na internetová úložiště a digitalizací každé knihy, jaká byla napsána, lidský mozek se tiše vyvíjel a postupem času lidé přišli o dlouhodobou paměť. Britská národní zdravotní služba naštěstí vyvinula lék: vládní paměťový čip. Když sedmnáctiletá dívka Somalia nalezne svou matku mrtvou na podlaze v jejich obýváku, učiní bezprecedentní a nelegální rozhodnutí. Implantuje si totiž paměťový čip své matky! Somaliino hledání identity ji zavede do podzemního světa plného digitálních militantů a vyostřených sporů, ve kterém se stane součástí spiknutí, jež propojí minulost její matky s temným původem průlomového vědeckého vynálezu.

Své nadšení ohledně projektu vyjádřila i producentka Anna Burns: „Charley je neskutečně talentovaná autorka a má před sebou zářnou kariéru. Věříme, že ruku v ruce s Nielsovou úžasnou vizí společně vytvoří nadupaný seriál. V tuhle chvíli nemůžeme být více nadšeni...“ Kdy se dočkáme prvních epizod je zatím ve hvězdách. Pakliže by však byla u nás dostupná streamovací služba HBO Max, předplatím si ji jen kvůli In Memoriam. Nadchnul plánovaný projekt i vás? V galerii můžete zavzpomínat na Mr. Robota.

Zdroj: Deadline

Foto: USA Network / NBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu